kau ade??

September 28, 2010


Ini bukan semak shop! Aku just nak tunjuk "gadget" yang baru dibeli (ek eleh poyo benau!). Kau ade?? Haaa...(aku menjawab dengan konfiden). Sesuai untuk traveler makwe yang cerewet (gua tak masuk dalam kategori ni okeh! gua cincai!) yang ingin tampil ayu, jelita, kemas, bergaya, kesopanan dan kesusilaan. Gadget yang compact dan ringan ni amat sesuai untuk mengurus segala bebanan kerja menggosok baju kedut sewaktu berjalan (bukan maksud aku sambil berjalan sambil tangan tenyeh iron kat badan, tinggi benau imajinasi anda ye!

handle iron boleh dilipat untuk efek compact

begini ye puan-puan cara memegang iron yang panas

Beli lah 1, walaupun mungkin mahal sikit dalam RM95 tapi fikirkan bila anda pakai baju yang rata tanpa sebarang kedut sewaktu berjalan akan membuatkan orang tertoleh-toleh 5-6 kali, ia mungkin memberikan 1 pengalaman ajaib yang tak pernah anda alami sepanjang hayat. Berbaloi-baloi!!!


10 comments:

h a n i e September 28, 2010 at 1:03 PM  

menatang ni menarik jek kalo beli! tp kalo g travel..haram wa x pernah angkut iron. hahahaha..pedulik lah dgn baju kedut.

Mimie.Candy Cane September 28, 2010 at 1:56 PM  

wow...smart jugak iron ni.mula2 tp igtkan pregnancy test..

**lariiiiiiiiiik!!!

fatt September 28, 2010 at 7:23 PM  

hanie,
aku lama dah nk beli tp masalahnye aku ni pemalas gile iron baju..maka otomatik akan jadi khazanah muzium..buat kumpul habuk.hahaha~ :))



mimie,
pregnancy test mak gajah...besau! hahaha :P



hamzah,
ko nak pinjam ke? beli sendiri. heh! :))

Ju Asu Ra September 28, 2010 at 7:57 PM  

perghh..canggih2....kena carik nih (kalo rajin gi kedai n ada duit)..hahahhaa

Opie September 28, 2010 at 9:10 PM  

aku ade....aku sgt la cerewet bile tudung kusut masai ketika bertravel...harap maklum..tp aku dah berkurun la beli..time tuh rm70 je rege nye..beli kat langkawi.,..hihihih

fatt September 28, 2010 at 9:18 PM  

koq,
dlm jasko ada..mcm transformer ek..leh lipat2..hihihi



opie,
tak aci!!!ko beli kat langkawi mmg le murah..dah 3thn aku tgk harga tak turun..menten je..malas pk terus sambar..hahahah

Opie September 29, 2010 at 12:16 AM  

aku beli dlm tahun 2002 beb...dah lame gile

Chibi Maruko September 29, 2010 at 4:20 AM  

duduk rumah pun malas nak gosok pakaian, inikan pulak masa travel ngeh ngeh ngeh lagi double malas.

Yan September 29, 2010 at 8:42 AM  

Salam,

practical bg utk mengutamakan kejelitaan lah.. akak simple je kalau travel.penting makan..

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP