Sydney Harbour Bridge

September 26, 2010


Aku takde idea nak tulis ape kali ni sebab aku blur. Macam takde progress sangat pasal sambungan entry tu, taip 2-3 baris je terus blur tak tau nak taip ape lagi. Tapi kalau taip yang tak berkenaan laju la pulak. Kembali pada mood malas, so aku just up skit gambau yang dipetik masa Spring 2009 kat Sydney.

Klik! Klik! Klik!


Tempat ni tak jauh dari Circular Quay, tapi nak kena panjat bukit, boleh tahan jugak semput sebab aku bukan seorang yang athlethic. Nak shoot kat sini pegi waktu senja, memang lawa! Dalam gambar ni ada 3 orang photographer tengah usung kamera yang canggih, aku just pakai kamera cabuk je. Takpe, kamera tak penting, kalau ada kamera canggih tapi tak reti guna buatpe kan?


Bawah pokok besar tu ada kerusi panjang, boleh rehat-rehat lepaskan semput.
Dari sini aku boleh nampak view kat bawah ni. Cantik tak?


Photographer yang 3 orang tadi setting kamera hala ke sini, aku pun kopipes la tempat dorang pacak kamera. Agak-agak boleh bikin poskad tak?


Lastly, scene bawah jambatan ni jangan lupa, wajib amik!


Aku dah bulat merah tempat yang aku pegi tu, tapi tak tahu ape namanya, maybe Dawes Point kot? Wallahualam.

6 comments:

en_me September 26, 2010 at 8:02 PM  

chantekknyerrr .. ehehe

fatt September 26, 2010 at 11:18 PM  

koq,
okla jgk tmpt ni..biasa je :)


ara,
terima kasih :)


en_me,
hi! terima kasih :)

rara September 28, 2010 at 8:23 PM  

gambar cantik! makes me wanna go there!!!

fatt September 28, 2010 at 8:38 PM  

rara,
thanx beb! kamera cikai je..btw, u shud go..complete the map! hehehe :D

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP