sape mau poskad obersi?

October 28, 2010


Pengumuman!!

Sesape yang nak poskad obersi dihantar ke alamat mereka sila bagi aku address
(kot-kot nak merasa poskad obersi dari backpacker busuk)
Keutamaan adalah pada mereka yang follow blog ni, harap maklum
Ni sebagai tanda penghargaan aku kepada semua yang baca blog aku yang tahape-hape ni..ailebiu olls.. 
Negara yang bakal dijenguk ialah Australia dan New Zealand 
email ke : backpackerbusuk@gmail.com

Sekian, terima kasih  v^___^v

Program ini sudah tamat. Harap maklum.



19 comments:

Ju Asu Ra October 28, 2010 at 11:14 PM  

nak..nak..nak..

nak alamat umah ke opis? hehehe

fatt October 28, 2010 at 11:18 PM  

koq,
alamat mana2 pun bulih..janji sampai :)

Ju Asu Ra October 28, 2010 at 11:27 PM  

hahahaa..aku bg alamat umah sewa laaa...bak emel..

fatt October 28, 2010 at 11:28 PM  

jap aku edit entry aku lupa nak buh email

iina October 28, 2010 at 11:55 PM  

Pos ke glasgow boleh?? hehehehe ;)

fatt October 29, 2010 at 12:01 AM  

iina,
boleh..sana stamp dia standard klu ke mana2 part outside oz/nz :)

❀aRaBeLLa❀ October 29, 2010 at 12:37 AM  

maaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

fatt October 29, 2010 at 6:27 AM  

arabella,
berehhhh!!


haziq,
aik,org ostolia pun nak juge..nak ostolia ke nz ke dedua? hihihi

h a n i e October 29, 2010 at 8:45 AM  

weh..wa kat sini jgn nk lupa pulak. nanti wa kasik alamat.

hahahaha

haziqaanes October 29, 2010 at 11:35 AM  

nz, nz! ostolia pnye dah ada huahuahua ;d

fatt October 29, 2010 at 4:04 PM  

haziq,
orait...beres! :P

Mimie.Candy Cane October 30, 2010 at 7:33 PM  

apesal aku baru nampak post ni..aku pun nak gak fatt!!!!!

fatt October 30, 2010 at 7:56 PM  

byya,
email address kat i ok! :)


yong,
meh..penyertaan masih dibuka :D


mimie,
tu la ko..lama dah tak jguk blog aku..nasib baik jenguk..nanti email aku address ok :)

ziksky January 8, 2012 at 1:20 AM  

kalau baru follow 2 bulan lebih ja nak poskad jugak bulih dak?hehe

fatt January 9, 2012 at 8:25 PM  

ziksky,
ni post tahun 2010 la cheq. lama sudeh. utk upcoming trip klu ada bulehla. emailkan alamat

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP