Hello Sydney!

December 31, 2010


Alhamdulillah aku dah selamat tiba di sini petang semalam dan sekarang berada di Lakemba kat rumah Rabe. Dulu masa aku datang sini rumah dia kat Eastlakes, waktu tu masih bertiga, tapi di Lakemba dia dah berempat, tahniah! ^__^ 

Harini cuaca sangat baik, aku harap hujan tak turun hari ni. Aku plan nak kuar dalam 1/2 jam lagi ke area Circular Quay, pastu panjat balik bukit yang penah aku amik gambar kat situ setahun yang lalu. Visit Paddys Market pun insya Allah nak buat jugak sebab it's open until 5pm today..esok New Year so mungkin la tutup..mungkin..aku tak sure.

Orait, aku kene bersiap secara pantas...bubbye!

6 comments:

Traveller's Anatomy December 31, 2010 at 1:59 PM  

Happy New Year Fatt!!!
Enjoy your new year there. May all the good things waiting in 2011 :)

haziqaanes December 31, 2010 at 9:39 PM  

helloo helloo! welcome back to sydneyy!

iina January 1, 2011 at 12:08 AM  

Happy new year.. sekali lagik aku wish.. sini masih countdown.. seperti aku ckp.. tepat tgh mlm krg mau aku celebrate makan tomyam atau ntah2 aku dah ngorok dalam duvet hahaha..

fatt January 1, 2011 at 7:13 AM  

byya,
happy new year too! hope 2011 will bring more trips... :))



haziq,
skrg baru aku paham nape ko taknak summer kat cni...hahaha~



iina,
hahaha..wish byk kali boleh...kat sana dah masuk 2011 kot agaknya skrg..panas terik kat sini..bestnya dok dlm duvet..cni nak tido pun tak senang..rasa nak masuk dlm fridge :P

Syima Syaz January 2, 2011 at 11:30 AM  

happy new year fatt!!
enjoy....

fatt January 2, 2011 at 10:33 PM  

syima,
happy new year too :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP