masih belum ada pemenang, jadi cepat!

December 13, 2010


Salam perantauan,

Masalah blogger aku ni masih lagi gila, bila aku tekan je button publish, memang dia publish, tapi tak terus kuar kat newsfeed..kalau keluar pun, makan masa 2-3jam pastu..pelik sangat.

Aku nak tulis skit pasal contest tu...aku memang takleh bagi sebarang clue, sebab sebarang clue akan hancorkan rahsia aku. Hehehe~ Aku akui contest ni agak tough tapi nama pun teka..maka, teka lah! Sorang bleh bagi 1 jawapan je dan jawapan tu mestilah muktamad, takde amendment. Buat masa ni ada yang teka sampai 3 jawapan, so aku masih bagi dia peluang (Opie, ko leh teka 1 je, ok. Jadi, pilih 1 jawapan). Dan sori aku tak dapat nak blogwalk blog korang sebab kalau aku pegi je, konfirm trafik feed leh detect aku dari mana...bwahahaha~ Ok tak? Aci tak?

Kalau nak teka tapi takleh letak jawapan kat link komen, korang bleh email aku kat backpackerbusuk@gmail.com.

Cepat weh, takde sape ke nak hadiah ni? Aku dah terpikir nak bagi banyak hadiah ni...sama ada t-shirt, fridge magnet atau luggage tag. Kalau ada lebih dari sorang yang berjaya meneka jawapan yang betul, aku akan consider jugak hadiah untuk 2nd dan 3rd place.

Peluang masih ada, masih terbuka..jadi cepat!!  v(^__^)v


5 comments:

Opie December 13, 2010 at 1:36 PM  

aku teka taiping la...sedey tau kene pilih satu...

fatt December 13, 2010 at 9:11 PM  

bwahahaha...ok opie..sila tunggu keputusan hakim

Opie December 13, 2010 at 10:37 PM  

nk teka lagi bley tak...hahahahah

Opie December 13, 2010 at 10:37 PM  

nk teka lagi bley tak...hahahahah

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP