sedap di mata belum tentu sedap di hati

December 17, 2010


Sejak dua menjak ni memang jadi anak tiri sungguh blog ni. Aku tak dapat nak blogging sekerap yang dulu, blogwalking apatah lagi. 

Kehidupan di Queenstown macam biasa, kadang-kadang jadi Cinderella pada hari tertentu, tapi takpelah, kalau tak jadi Cinderella, tak dapat tempat tinggal free. So dah jimat kat situ, just kuar duit kat foodies.

Roomates aku kali ni ada 5 orang, semua dari Europe dan sorang dari UK, aku je Asian. Aku akan spend another couple of weeks dengan dorang sebelum berpindah ke tempat lain. Ke mana, takde idea lagi. 

Tempat tinggal aku sekarang menghadap Lake Wakatipu, aku bukak je pintu bilik, seberang jalan, dah sampai. 

Aku dah beli beberapa keping poskad untuk dihantar kepada kengkawan blogger yang dah submit pada link komen dalam entry terdahulu, kalau sape tak dapat tu meaning dia tak respon pada entry sebelum ni jadi memang aku tak hantar la.

Orait, kedai nak tutup dah sebab nak kul 11malam. Until next time..


Lake Wakatipu waktu sunset @ 9.30pm

6 comments:

Ju Asu Ra December 17, 2010 at 10:13 PM  

wakatipu? mcm wa kena tipu je namanya..kehkehkeh..

cun pic tuh..

Mimie.Candy Cane December 17, 2010 at 10:21 PM  

fatt..lake wakatipu tu, betul2 ke tipu2? hahahaha..kelakar tak ? kelakar tak? kem salam pakwe sana eh...

Solihin Zubir December 18, 2010 at 12:12 AM  

sy nk jugak poskad! adeyhhh... cmne la bley terlepas pndg plak nie.. sob3... rugi!

fatt December 21, 2010 at 12:05 PM  

koq,
nama tmpt kat sini berat ke merapik je..ko belum dgr lagi tmpt nak "te puke"..dah mcm mencarut je hehehe...



mimie,
lake ni benar..haha...nama je merapik skit..tp layan jgk view kat sini..pakwe cni ramai sgt..ko nak kategori ape bleh pilih...selonggok $5...huhuhu



kak yan,
cool...tp harini cuaca berat ke hujan panas bertukar2 je kak...



solihin,
nak poskad email aku alamat ko



shah_rule,
email me ur address too!

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP