pemenang contest translate bahasa alien

January 21, 2011


Pemenang untuk contest semalam telah pun ditemui. Sebenarnya contest tu tak susah, but more to giveaway sebab terang-terang aku bagi clue dalam tu : BAHASA ESTONIA. Jadi sesiapa yang rajin pegi tanya google translator memang confirm menang  ^___^

Aku bermurah hati nak annouce bukan 1, tapi 2 pemenang untuk kali ni. Mereka ialah Azieazah dan Hanie. Sila email alamat korang untuk dapatkan hadiah misteri tersebut  ^____^

email to : backpackerbusuk@gmail.com

7 comments:

azieazah January 21, 2011 at 1:49 PM  

FATT. Timakasihhh..

Tak sangka lak menang. I like.

Nanti Kak Azie email...

h a n i e January 21, 2011 at 2:14 PM  

hoh??
wa menang ke?
lihat lah orang kampungggg...ekekekeke

mekasey fatt! nt wa belanje lu sirap ye..hehehe

fatt January 21, 2011 at 3:44 PM  

kak azie,
tuah ayam nmpk di kaki, tuah blogger nmpk di komen. conrats! :)



hanie,
menang la..takmo hadiah sudeh..heehee..ko blanje aku sirap takmo la..aku nak teh halia..sodap~

fatt January 21, 2011 at 4:37 PM  

gadisbunga,
nanti ada lagi contest..tp tak sure bila..tunngu ye :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP