tolong aku translate bahasa alien ni

January 20, 2011



PERHATIAN

Seorang tukang translate diperlukan untuk menterjemah ayat dalam nota di atas. Aku terima gift ni dari roomate masa kat Queenstown dulu dan tak sempat nak tanya dia apa maksud nota ni sebab lepas dapat gift kami muah muah pastu good-bye. Aku memang tak paham ape dia tulis sebab tulisan ni ada banyak tanda sabdu, nak pakai google translator pun kibod aku takde huruf alien ni. Yang aku paham ada nama dia, pastu nama aku, dan icon smiley, itu aje...lelain tak paham. Klue : bahasa ini mungkin bahasa kebangsaan negara Estonia sebab Siret ni orang sana. Hadiah misteri menanti translator yang terpantas  ^___^ 


notakakiayam : cekodok pisang consider hadiah misteri kan?

12 comments:

azieazah January 20, 2011 at 8:41 PM  

Salam. Kak Azie membalas kunjungan.

Nak try leh?

Merry Christmas and a good New Year.

Good luck and stamina in the following adventures.

betul tak ek?

iina January 20, 2011 at 10:50 PM  

Hahaha.. ahlan wahsahlan kot hehehe ;)

Syima Syaz January 20, 2011 at 11:22 PM  

dia cakap
'hope u'll happy with this kambing biri-biri...=)...' camtu!

hehehehe

fatt January 20, 2011 at 11:29 PM  

kak azie,
terima kasih berkunjung..akak cari translator katne ni kak? hehe..sy mmg tak tau apa dia tulis..nanti sama2 kita cek ye.. :)



iina,
pjg benor teman menulis kontot je terjemahnye..ekekeke.. :)

fatt January 20, 2011 at 11:32 PM  

syima,
hahaha..mungkin jugak kan, sbb dia kasik doll ni..nice try :)

Opie January 20, 2011 at 11:51 PM  

aku sedang mencuba..sbb ade hadiah membuatkan lagi menarik :p

Ms AiReEn MoHd January 21, 2011 at 1:13 AM  

wakakaka meh aku transformer kan..

memula die kate...ko dtg haid ker???weakakakak

pastu ko jauh la...then ko kawan ngan ning baizura ker?

then uut aastat:die kate uuu dahsyat kawqan ngan ning...wakakakakakak larikksssssssssssssss...terror aku kan

fatt January 21, 2011 at 1:28 AM  

opie,
teka opie! kalau betul nanti senang aku pos sume brg 1x aje..hehehe :)



eryn,
erk...ko biar betik..tp word yg 1st tu mmg aku pun dah pikir dia cakap aku ni peyod ke ape..wakakaka~ aih susah benau nak tau apa dia tulis ni..beb kerepek mmg serah kat ko kan? hahahaha :D

h a n i e January 21, 2011 at 8:51 AM  

My Dear...
Merry Christmas and happy new year
wish you all the success and healthy life




*hail to google translet..wakakakaka

Solihin Zubir January 21, 2011 at 10:35 AM  

ish! nyesal plak dlu salu ponteng kelas math.. err.. ada kena ngena ke ngan bahasa estonia? heheh..
x paham! ;-p

fatt January 21, 2011 at 1:04 PM  

hanie,
good... :)



solihin,
takde kene mengena...hahaha... :P

azieazah January 21, 2011 at 1:46 PM  

Terimakasih FATT..

Tak sangka plak jadi pemenang. Thanks. Akak sukerrrr...!

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP