Deals dari Australia

March 14, 2011


Semua orang suka great deals kan? Tapi kali ni great deals datang dari Australia. Lebih kurang macam Milkadeal yang tengah popular kat Malaysia sekarang, so benda ni lebih kurang je approach dia. 

Ada dua website yang aku nak introduce kat sini iaitu Jump On It dan Australian Travel Specialist

Deals dalam Jump On It merangkumi segala jenis deals termasuk travels manakala Australian Travel Specialist lebih spesifik kepada pakej-pakej travels dalam Australia seperti pakej Great Ocean Road, Philip Island, Blue Mountains, Sydney Aquarium, Sydney Tower dan lain-lain lagi bagi seluruh territory dalam Australia (by the way, Jump On It pun available kat beberapa bandar besar dalam Nz seperti Auckland, Christchurch dan Wellington).






Apa yang aku nak sampaikan ialah, jika korang bercadang nak holiday kat Australia, cubalah jenguk 2 website ni untuk dapatkan great deals. Just sign-up email alerts supaya boleh tahu apa deals yang tengah on sale kat website. Aku pun berjaya grab great deals untuk Great Ocean Road day tour pada harga $38 (lebih kurang RM118). Normal price untuk pakej serupa antara $95 ke $120 (lebih kurang RM295 ke RM370). Banyak kan perbezaannya?

Tapi...sob...sob...sob....aku mungkin tak jadi ke Australia tahun ni sebab ada misi lain yang clash dengan travel date tu. Mula-mula terfikir gak nak jual balik voucher tu tapi sebab ia tak boleh di transfer, so macam kena burn la nampak gayanya. Takpelah, ada rezeki, panjang umur sampai la aku kat Great Ocean Road tu  =_____=


notakakiayam : rasa simpati atas tragedi yang melanda negara Jepun dan takziah kepada mereka

4 comments:

Travel&Food Lovers September 27, 2011 at 10:06 AM  

fatt...

aku br usha2 deal nih...btw, aku mau terjah ke sydney nnt...

kolovski February 15, 2012 at 7:14 PM  

tuan tanah... hai...
sori la jd silent reader je b4 ni...

cuti 1 mesia 2012 ni nk g perth...
solo traveller... buat 4h3m ok x?

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP