Selamat pagi Jogja

March 29, 2011

Salam....


Sekarang aku berada di kota Jogja, tiba di sini malam tadi dengan keretapi dari Surabaya. Alhamdulillah...trip ke Bromo berjalan dengan lancar. Kagum sungguh dapat tengok gunung berapi batuk-batuk keluarkan debu hitam ke udara. Dia punya bunyik "batuk" je dah kecut perut sebab macam bunyik efek gempa bumi. Sesekali terasa macam scene LOTR waktu 2 orang Hobbit yang berjalan menuju ke Mordor. 

Okaylah, aku nak putar-putar ke kota Jogja dah ni. Terima kasih atas segala komen tapi  maaf aku tak sempat nak balas lagi...nanti aku free skit aku balas. Daa~
.

7 comments:

gadisBunga March 29, 2011 at 7:55 PM  

ya Allah...aku yg tak pegi ni pun dah terasa betapa bestnye ko jadi orng hobbit kat Bromo. EH? hihihi~

iina March 29, 2011 at 8:01 PM  

Ambik gbr byk2 ok

Take care ;)

shah_rule March 31, 2011 at 12:28 AM  

fatt, tengok kan tiket keretapi dari bandung ke jogja.. ade bussiness class x? ade x yg gerak malam smpai jogja pkol 5 camtuh? kt internet tulis dah xde...!

aiyeen March 31, 2011 at 7:05 AM  

uhuu..lambatnya nak tunggu awak balik Mesia..ngee~

fatt March 31, 2011 at 8:04 PM  

gB,
hahahaha..cuma aku tinggi skit je dari org Hobbit tu :P



iina,
mesti...siap bwk extra memory kad tau! :D



shahrul,
sorry...by the time i check this comment i dah smpai mesia. i suggest u cuba tgk masa smpai bandung nanti..i rasa ada..MAYBE..i lupa nak cek coz tak teringat pun! T___T

suggest u naik keretapi Turangga...btolak jam 7pm dari Bandung..seat selesa (boleh recline), ada ekon, selimut+bantal kecil..cuma a bit pricey skit..



aiyeen,
dah smpai harini..mmg flat habis..hahaha..

tasyha3 April 1, 2011 at 12:10 PM  

I'm falling in LOVE with JOGJA..lallalla ~ Letto ~ sebelum cahaya ~ hehhe + aku nk tgk favorite band..(fishing)

aku nk repeat balik diz year.. ingt nk singgh Iejan skali..

JUM fatt.. jum..

fatt April 1, 2011 at 8:21 PM  

tasyha,
ko tu falling ke lain..aku tau ko falling kat brader yg main cello tu kan? kan? kan? ngeh3... :P

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP