Update ringkas dari Bandung

March 26, 2011

Salam dari Bandung,

Aku update blog ni kat dalam airport Bandung. Kecik betul airport ni, kalau kapal tobang landing ke, take off ke boleh dengar loud & clear punya.

Sekarang aku tengah tunggu member naik flight balik ke Malaysia dan menunggu lagi 3 orang member dari Malaysia sampai untuk kami teruskan journey ke tanah Jawa.

Aku tak jumpa pun poskad Bandung, jadi...aku akan hantar poskad dari Jogja atau Surabaya...so tunggu ye.

Perjalanan masih jauh, petang ni kami akan naik keretapi ke Surabaya dan perjalanan akan makan masa hampir separuh hari...pendek kata kami akan overnite dalam keretapi. Memori trip Jogja akan berulang...I miss all of you guys (Chem & El) T___T

Doakan kami semua selamat dan yang penting sekali gunung Bromo tak mengamuk...hahaha...

Conclusion untuk trip di Bandung ialah..."Bandung, I'm in love~ <3"

Till then ^__^
.

9 comments:

anne March 26, 2011 at 2:04 PM  

airport bandung klau tengok dr luar sejibik cam stesen bas, haha... sempoi yang amat

wish u all the best!!

tasekM March 26, 2011 at 2:24 PM  

bandung ada sirap bandung tak...?

:)



.

Yan March 26, 2011 at 5:40 PM  

wahhh ke Bandung lak.. Kirim brownies...

Ninie Hanis March 26, 2011 at 11:18 PM  

yuuhuu fatt,finally u wrote up your journey from bandung~ceh rindu konon.haha.hv a safe trip. ;)

Cik Kentang March 27, 2011 at 11:32 AM  

pergi Bandung?Jeles ni...bila agaknya nak jejakkan kaki kat sana. Waaaa...

uMi aishah March 27, 2011 at 5:28 PM  

take care sis...
sentap ni nyah,uols eja nama ai pun salah dah..pitammmmm :p

gadisBunga March 28, 2011 at 5:57 PM  

dah jatuh cinta dah?

papepun, safe journey okeh!

aiyeen March 29, 2011 at 1:20 PM  

uwaaa...bestnya dierrr..jalan²~

enjoy & take care *wink*

fatt March 31, 2011 at 7:29 PM  

anne,
yup..epot dia sempoi sgt..first time turun ikut sini..all the while dari jakarta aje..certainly new experience :)



kak tasek,
haha..takde! mee bandung pun takde :)



kak yan,
brownies kartika ke amanda? tapi kat cni org borong brownies cam nak raya kan? haha :)



ninie,
yo-o je ko ni..im back! safe and sound..thanks for ur prayer :)



cik kentang,
tiket ke bandung dah murah skrg..tp klu gi sini bwk duit byk2 sbb kompem borong sakan! :)



ceem,
amboi...pitam suda...ekekeke..ai pelbagaikan ejaan nama yu la..kretip tak? :P



gB,
jatuh cinta pada kotanya, keramahan org2 sini..ekekeke..pada cowoknya belum lagi :P



aiyeen,
this is the best trip ever! lain dari yg lain :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP