Going overland

May 18, 2011


......is currently away for a while.


Tak sempat nak post entry sebelum pegi haritu sebab blogger tengah gila...harini pun masih gila lagi sebab habis semua komen aku hilang. 

Sekarang aku di Bangkok dan Insya Allah jika takde apa masalah esok pagi aku masuk sempadan Cambodia melalui Thailand. Semoga perjalanan ini lancar. Ameen~



9 comments:

iina May 18, 2011 at 7:01 PM  

Selamat pergi.. selamat balik ye ;)

Ninie Hanis May 18, 2011 at 8:08 PM  

have a safe journey beb.. :)

bdk2 May 19, 2011 at 1:32 AM  

mudah-mudahan selamat fatt! have fun!

Mie May 22, 2011 at 3:02 PM  

Jgn lupa liputan yg kaw2 bila balik nanti...

Senangnya kau amik cuti yek, asyik jalan je.. hehe

fatt May 24, 2011 at 10:07 PM  

gb,
indeed! :)



iina,
insya allah. terima kasih :)



ninie,
insya allah will do :)



masz,
thanks beb! :)



bdk2,
amin. thanks! :)



mie,
haha..alhamdulillah senang. insya allah will rite about it soon! :)

saya,  June 6, 2011 at 10:43 AM  

hai.. saya silent reader blog you.
boleh share macam mana you divdided your salary for all your trips
dan macam mana you spend your money during your trips
roughly per trip how much you spend for transportation fees, hotels or inn or hostel, foods n everything

you are inspired

fatt June 8, 2011 at 1:23 PM  

saya,
hi salam perkenalan!

im sorry but it's all depends on individual sbb lain org lain komitmen dia and for me, maybe i've less commitment dats y i just save untuk jalan2. some more i jenis travel style backpack so i save a lot.

sebelum u pegi ke sesuatu tmpt pentingnya u buat homework on rate for accommodation, any fees if involved, transportation, foods dan sbgainya.

i tak sure what kind of traveller u are but if u travel like me, im sure u'll save a lot.

goodluck!

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP