Introducing my new boyfriend, Mr. W

June 08, 2011


Jutaan terima kasih atas review dan suggestion berkenaan laptop yang patut aku beli dalam entry yang lepas. It's true especially bila beli sesuatu barang tanpa dapatkan proper advice boleh menyebabkan pilihan tu tak tepat atau kurang tepat. So i guess i made a correct decision this time coz last time masa beli HP tu aku just crash and buy.

At first aku split jugak sama ada nak beli Vaio, Ipad2 atau Asus tapi lepas aku timbang tara, mintak honest opinion dari penjual dan baca review korang dalam entry yang lepas, aku pun memilih Asus.

Apapun aku harap jodoh aku dengan laptop ni panjang sikit, paling kurang 5 tahun. Ameen~


white is the new black


ps : time is flying real fast and i only have 1 week left

10 comments:

hani June 8, 2011 at 8:43 AM  

kacak boipren.. hahaha

fatt June 8, 2011 at 8:49 AM  

hani,
ko ingt yg kuar gmbr mamat german tu ek? hahaha

gadisBunga June 8, 2011 at 9:36 AM  

ASUS - terbaik!

aku punya pun putih!

MasZuber June 8, 2011 at 10:47 AM  

aku nyer pon putih+kuning.

now, WHITE ruled. :)

Traveller's Anatomy June 8, 2011 at 11:43 AM  

ahhh, i love ASUS! Battery life yang panjang.

Neway, if u r still interested in doing India, care to do it next year?

Madam Sooyaree June 8, 2011 at 12:07 PM  

White cantek! Kita un tak tau pasal lappy, main terjah je dulu

fatt June 8, 2011 at 1:18 PM  

gb,
wah berbesan la kita! :D


mas,
haha..leh kita feeling pakai Mac tp versi ekonomi. hehe :P


byya,
dah 2 org tanya psl india ni..hehe..when?? budget?


narif,
kat US murah tak lappy?

iina June 8, 2011 at 6:00 PM  

Dah penat promote asus ari tuh.. mana hadiah aku?? hehehehe...

Welcome to the asus club babe hehehe.. aku punya warna hitam.. putih aku kurg minat hehehe ;)

fatt June 8, 2011 at 7:39 PM  

iina,
haha...ada2 cuma belum announce lagi ko sbg winner. aku ada few gifts tp tak sure nak bagi yg mana. tshirt suke tak? ada sehelai dari oz dan nz. both kaler biru. saiz nti aku cek tp besar. kalau tak suka leh kasik encik pakwe..ekeke :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP