Klonghae Floating Market

June 12, 2011


Seperti yang dijanjikan!






.

8 comments:

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil June 12, 2011 at 8:12 PM  

tima kasih kerana mengupload..kami sokong fatt upload lebih banyak gambar n bideo.hehe

bdk2 June 12, 2011 at 10:41 PM  

fatt, kalo pi hatyai, agak2 brape mlm yg sesuai kat sana? kalo nk rse naik ketapi la...korang pi sana 4h3m ek?

fatt June 12, 2011 at 10:47 PM  

Siti,
sama2..tp sorila kejap benau bideo ni. ada byk lagi bideo nak haplod, tp kena tunggu bila smpai part tu.



bdk2,
erm..aku rasa ko gi 3H2M dah cukup..ko nek train dari kl mlm jumaat..smpai sana dlm pagi.

day 1 tu pusing dlm town je dah cukup.
day 2 baru ko pegi floating market dgn samila beach. mlm tu ripit lagi dlm town.
day 3 dah leh balik kl smula naik train ptg. takyah spend too much time here sbb nothing much to do

bila nak pi tu? ko make sure beli return ticket sesiap ek..

bdk2 June 12, 2011 at 11:18 PM  

owh...thanks! x sure lg, sbb kalo tgk korang punye bajet mmg cmbest je. kalo last minute plan pn cmbest jgk ek. ko abes brape total sepanjang duk sana?

kalo pegi this weekend pn cmbest kn. hahaha...kene tnye geng dlu.

fatt June 13, 2011 at 12:26 AM  

bdk2,
aku abis tak banyak. bilik je rm15 sorg utk 1 mlm (1 blk rm30 x 2 mlm), transport +/- rm20, train la kot yg mahal skit. aku byk habis kat mknan sbnrnya..haha. ko bwk duit poket rm100 pun leh survive kat cni. unless klu ko nak sopping, tp aku pun tak tau apa yg sedap nak disoppingkan

bdk2 June 13, 2011 at 1:24 AM  

owh kira ok la tu...cm teringin je nk bwt. kalo nk shopping mybe x la kot. sje nk rse smpai kat sana.

kalo duk area town ade ke hostel ke hotel yg murah2? xnk laaa duk guesthouse ko duk tuh. seram sejuk kang mlm2. hihihi

gadisBunga June 13, 2011 at 1:32 PM  

4h3m dah cukup ek....heheh aku terus tgk kalendar!

fatt June 14, 2011 at 2:43 AM  

bdk2,
ada..tp mostly less than rm100 per nite. ko leh walk in je sbb cni ada byk hotel. ko terai le dok tmpt aku...nti aku nk dgr citer version ko pule :P



gb,
lama tu...3H2M dah cukup..pegi mlm jumaat, balik ptg ahad...1 mlm dlm ketapi. pegi le gb..jln2 cari makan :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP