Perjalanan mencari keredhaan Ilahi

June 13, 2011


Semalam adalah travelog terakhir dapat aku siapkan sebelum berangkat ke tanah suci pagi esok. Aku dah cuba push sebanyak yang mungkin tapi memang tak boleh. Minta maaf!

Sekarang ni aku tengah kelam kabut sebab satu barang pun tak kemas lagi. Kalau asik hadap kompiter ni alamatnya satu kerja pun tak siap sebab masa yang tinggal adalah kurang dari 24 jam.

Sehingga di lain pertemuan, semoga kita berjumpa lagi Insya Allah hujung bulan nanti. Yup it's a looooongg break but feel free to visit my blog anytime you like.

Doakan aku sekeluarga selamat pergi dan kembali. Aku harap aku sihat semasa berada di sana dan dapat lakukan ibadah umrah dengan baik, tertib dan lancar.

Till then. Assalamualaikum!

18 comments:

hanie June 13, 2011 at 12:56 PM  

selamat pergi..dan selamat balik
dipermudahkan segala urusan!

hehehe..

gadisBunga June 13, 2011 at 1:23 PM  

aku doakan semoga segala urusan ko di sana dipermudahkan. kenang daku dalam doamu. :D

bdk2 June 13, 2011 at 1:28 PM  

InsyaALLAH....mudah2an selamat pergi selamat balik ye fatt. jgn lupa doa byk2 kat depan kaabah tu. org ckp mmg makbul punyelah!

Traveller's Anatomy June 13, 2011 at 2:56 PM  

fatt, semoga dipermudahkan segalanya di sana & dapat beribadat sentiasa. Doakan i sampai juga ke tanah suci nnt insyaAllah.

Pijah Pelangi June 13, 2011 at 3:35 PM  

semoga selamat pergi dan balik fatt...

cik gold June 13, 2011 at 3:54 PM  

selamat pergi dan balik ye!!

Chit Ana June 13, 2011 at 4:16 PM  

semoga mendapat umrah yang mabrur..dan selamat pergi dan selamat kembali insyaAllah ameen

alifah@along June 13, 2011 at 5:32 PM  

selamat pergi dan kembali...take care !!

iina June 13, 2011 at 5:52 PM  

Semoga selamat semuanya.. InsyAllah..

Selamat segala2nya ye

MasZuber June 13, 2011 at 11:51 PM  

selamat pergi dan pulang fatt!

all de best!

uMi aishah June 14, 2011 at 12:28 AM  

sis,i doakan semoga semuanya berjalan lancar.
mohon doakan sekali dpn Kaabah utk i,moga dibukakan pintu hati i utk berubah ke jln Nya...

fatt June 14, 2011 at 2:41 AM  

hanie, gb, bdk2, byya, pijah, cik gold, chit ana, alifah, iina, mas, umi : terima kasing kengkawan. doa kalian akan aku kenang. insya allah akan aku doakan suatu hari nanti kalian semua akan ke sini..ameen~ till then :)

Wandering Aspen June 14, 2011 at 1:35 PM  

Selamat pergi selamat balik...dan moga dipermudahkan segala urusan...Insya Allah

en_me June 14, 2011 at 2:36 PM  

vahh bestnyer gi umrah tewww.. uhuhu

kemang~ June 15, 2011 at 12:43 AM  

slmt pegi dan balik :)

rara June 16, 2011 at 12:16 AM  

hope everything goes well over there. semoga dipermudahkan segala urusan :)

Anonymous,  June 20, 2011 at 8:46 PM  

salam,terlama pulak kat blog ni lepas tersesat kat sini tadi. suka saya baca blog ni sebab saya dulu suka gak ngembara,sejak masa student kat uk dulu. pernah backpacking setahun lebih (break sebulan masa ramadhan) kat europe.
balik msia, kerja,kerja,kerja, tolong mak bapak,adik beradik, then pergi umrah a few times, then ngembara lagi.siap jual kereta,apartment etc. duduk amerika 5 tahun, travel kat south america 2 tahun,pastuh gi europe 3 tahun. pastuh balik msia, tak ada duit :-) skrg ni tgh nak cari duit semula, nak kawin etc

fatt June 28, 2011 at 12:28 AM  

wandering aspen,
alhamdulillah. terima kasih atas doa :)



en_me,
alhamdulillah. syukran :)



kemang,
terima kasih :)



rara,
thanks dear :)



anon 20June,
terima kasih singgah di blog marhean sy. sy pasti pglmn saudara/saudari lebih byk dan menarik utk dikenang. beruntung sbb belajar di oversea sbb dah jimat utk flight..sy pun blum smpai europe/us lagi..hajat tu mmg mmg ada. insya allah. bila dah rasa puas berjalan tu settle down mmg elok. lelagi klu jumpa pasangan yg suka berjalan. sy pun hrp dpt jumpa jodoh waktu menjelajah...haha..mana lah tau..wallahualam :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP