Update from Queenstown

July 27, 2011

Tak tau nak hapdet ape, sebab dah depan pc ni aku hapdet jela yek.

Tadi aku pegi Puzzleworld @ Wanaka. Naik Nakedbus, tiket aku dapat $1-way, murah kan? Dari i-Site Wanaka tu aku menapak ke Puzzleworld, jauh gakla..aku rasa mau 2.5km....sekarang ni kaki aku rasa cam nak tercabot sebab naik/turun bukit. Dalam sejuk gitu aku boleh rasa panas, terus buang down jacket pakai fleece je sebab rasa panas (walhal sejuk gedi).

Bila dah sampai syok gakla layan sume puzzle tu, tapi bila masuk je bilik anti-gravity aku terus pening...sampai sekarang aku pening..benci tul! @___@

Aku nak tido awal malam ni...sakit kepala. Nite!

Queenstown, 6.23pm
(sunset 5.30pm)


ps : kat sini banyak gile lelaki hensem tapi sayangnya aku tak pasti dorang tu gay ke hape sebab minggu ni ada "gay ski festival"...jadi ko pepaham jelah...banyak yang 2 alam, tersembunyik gitu.

12 comments:

❀aRaBeLLa❀ July 27, 2011 at 4:10 PM  

gay?? baru nak minta kenen sorang dua

damn!

iina July 27, 2011 at 6:27 PM  

Takpe layan sembang ok gak leh tgk muka yg hensem tuh sambil senyum2.. jgn jatuh cinta udah ;)

zura aini July 27, 2011 at 8:10 PM  

hehe...sempat lagi tu ps.
yang dua alam memang pun selalunya hensem2.

Ninie Hanis July 27, 2011 at 11:58 PM  

gambar mane?gambarrr???? tudia tak menyabar...kikiki..


I know that Puzzleworld..mesti best kan? :)

Hv a safe & nice trip..

Leez M. Saaid July 28, 2011 at 12:12 AM  

jangan lupa letak pic yg best2 kat sana....kasi aku semangat nak gi sana nanti Insya Allah.

p/s- pssssttt..tetiba aku nak kepochi sat....ko ni kerja apa ek? sbb aku tgk ko senang sungguh amik cuti lama2...kerap2 plak tu...kerja sendiri ke? sorry tetiba aku jd kak nam kejap...ahaks.
aku apply 2 minggu pn bos aku dh terpekik hehehe....

fatt July 28, 2011 at 6:34 AM  

ciela,
tahnye...gayah ramai. tp gayah pesen segak punye takleh nak bajet.



iina,
ai rasa ai punye pakwe german jgk yg best...wakakaka...ayat takleh blah :P



zura,
kan...apalah nasib org pompuan ni..patutla ramai yg terlajak sbb golongan gayah ni..auuww tak koser mak!



ninie,
reason takde gambau sbb aku pakai cc kat cafe..aku malas nak bwk turun laptop aku cocok wayar cni..ahaks...sabau tu separuh dr iman...ekekeke :P



leez,
balik nantila...bz skit takde masa nak tepek.. aku kerja tanam anggur yg tak penah berbuah je leez...ahaks...aku kerja bila aku nak kerja. pelik skit bunyiknya tp gitulah :)

Inah July 28, 2011 at 2:17 PM  

dah start main snow ke? sini dah nak masuk spring..yay! x tahan dgn kesejukan melampau since last few weeks :)

puzzle world adalah best! :) duduk backpackers mana fatt? dpn lake ke? aku duduk bumble bee backpackers ari tu..besh jugak! :) enjoy queenstown..jgn lupa bungeeeee jumping :D

gadisBunga July 28, 2011 at 5:12 PM  

harusla ada gay ski festival pulak!!

VFN July 28, 2011 at 7:04 PM  

ala..gay? baru nak mencuci mata

Janggel July 28, 2011 at 8:00 PM  

Aku rasa ko fokus kat pakwe german je la sebb story x habes lagi hahahahah... Cite gay tu kendian eh "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮.

Biqque July 29, 2011 at 11:48 AM  

gay guys good to be your besties :D tapiiiiiiii nak ajak kawin mmg tak arrrrrrrrrr hahahahaha!

fatt, u sorang ke kat sana ni? sape amik gambar?

fatt August 2, 2011 at 1:33 PM  

inah,
snow turun lambat skit kat cni..sepatutnya early june tp july baru turun. kali ni aku dok kat base, saja try mcm2 tmpt. dulu dah penah dok bumbles, deco & hippo...tak ok sgtla base, too packed.



gb,
gay kat sini refer to guy+guy, girl+girl...at 1st aku ingt gay = lelaki je tp tak rupanya.



vfn,
gay sini meletop..hensem2 tp 2 alam.



janggel,
ko pun folo ek telenovela tu..sabo jelah :D



biqque,
yup i travel solo. tp i ada kengkawan kat sini.

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP