Video : Muay Thai

July 08, 2011

Haritu aku ada sebut pasal nak upload bideo Thai Boxing/Muay Thai/Tomoi dalam entry INI kan? So sekarang bideonya dah ada, dan aku kasik up terus 2 match mengikut kategori (lelaki dan pompuan).

Cakap banyak pun tak guna, kasik play jelah bideo ni. Tapi sebelum tu, cuba teka kaler Biru ke kaler Merah yang menang? 

AMARAN : Jangan prektis aksi merbahaya ni kat opismet, bos, haiwan peliharaan, adik-beradik, mahupun laki/bini anda. Tapi kalau nak buh penendang kat peragut ok aku galakkan.





Amacam? Mengena tak tekaan korang? Keh keh keh....
.

4 comments:

gadisBunga July 8, 2011 at 10:58 AM  

sebelum tgk, aku teka dulu. aku rasa yg baju biru tu menang.

Ninie Hanis July 8, 2011 at 5:21 PM  

teringat plak filem sahiezy sam jadi org siam ckp siam,pastu bermuay thay tu.apa ntah..maleh plak nak google.hahaha..

p/s eh ko komen blog aku secara berjemaah ke apa,bz nau ke jrg singgah tp skali komen hambik ko semua post ko komen..

fatt July 9, 2011 at 8:14 AM  

gb,
sensor ko mmg boleh tahan ye :)


ninie,
cheq, hang pun dah tgk naa movie tu..aku gak yg belum. nti la kena marathon sume cerita. haa cheq, tpksa komen secara berjemaah sbb lately ni gua bz la..tade tgn dah nak guna ni. hehehe



kak azie,
tu warna pojaan akak ye? hehehe

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP