Wishlist : Ledge Bungy, I did it!!

July 29, 2011



Needless to say, I did it!
Cuak dia jangan cerita..memang gila-gila punya cuak.
In a minute aku di atas platform,
pastu in second aku tengah lari atas runway dan
tetiba aku dah ada atas angin.
It was crazy yet awesome.
I've prove that height is not a factor! Yay!

29 comments:

Ely Hasrul July 29, 2011 at 11:45 AM  

pasnih buat yg paling senang plak ye : driving license hehe

salsabila July 29, 2011 at 12:40 PM  

fatt

congrates....aku masih xseberani ko..n aku kene kumpul fulus lebih utk cover bungy jumping kt nz nnt...

gadisBunga July 29, 2011 at 12:41 PM  

wooohooo....cayalah fatt!!!

alifah@along July 29, 2011 at 12:57 PM  

wowwwww fattt!! i tabik spring la..kalau i, bagi sejuta baru i turun..heheee...apapun, tahniah !! u dah sehebat harimau malaya dah..

kemang~ July 29, 2011 at 1:22 PM  

yeehaaaaa big claps to u sis ! mane gambo ngan bideo nye?? upload laaaa :)

Inah July 29, 2011 at 1:28 PM  

like! :) awesome job fatt :)

MasZuber July 29, 2011 at 1:49 PM  

waktu sampai bawah, kepala masuk air tak?

Janggel July 29, 2011 at 1:50 PM  

Wow osem!!!!! Congratulation! Kalu aku belom tentu berani buat. Hehehe

bdk2 July 29, 2011 at 2:23 PM  

okeh...TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH! another wishlist can be crossed off from your list.

"EMBRACE YOUR FEAR"

p/s: ada tercabut tak jantung ko fatt? hihihi

BlueEwoke July 29, 2011 at 2:26 PM  

Congrats!! I'm still contemplating nk buat ke tak..huhuh serammm..

~mrs azmi~ July 29, 2011 at 4:49 PM  

yeay! tahniah2 sebab keterujaan anda mengatasi kecuakan.. ehehe

Biqque July 29, 2011 at 6:06 PM  

omigoddddddddddddddddd! u gileeeeeeeeeeeeeeeeeee! masa baca ni rasa cam nak muntah kaw2 sambil rasa cam nak pengsan okkkkkkkkkkk!

*pengsan*

uMi aishah July 29, 2011 at 7:11 PM  

kasik la picture sedas dua nyah oiiii...baru la gegar jantung ai :p

Ninie Hanis July 29, 2011 at 8:10 PM  

yeay! Well done beb...

hope i can see the video. :)

SisHoney July 29, 2011 at 8:23 PM  

awesomeeeeeeeeeeeeee.muuuuuaaahssssss to u

Takatoo31 July 29, 2011 at 9:57 PM  

Jelesnyer...!!!!!

T klo nk buat lagi, roger la..!! Nak ikot... :-)

anne July 30, 2011 at 12:18 AM  

wahhh!!! berjaya jgk akhirnya! lepas ni tak nak buat yg lg satu tu ke? mesti seronok x terkata, kan? hehe :))

Nieda July 30, 2011 at 10:58 AM  

Tahniah .Impian dah jadi nyata.

Anonymous,  July 31, 2011 at 11:58 AM  

this.is.awesome.
jatuh rahang tengok..heheh
congratz kak!
selamat berpuasa

-ala-

fatt July 31, 2011 at 2:41 PM  

zilla,
wooohooo!! pasni turn ko pulak yek! haha :D



ely,
pegi cek mata..mungkin rabun..DIVING license la..bukan driving..lol! yg tu dah berkurun dapat sejak abis skola :D



sal,
aku pun tak berani tp aku buat gak coz tu antara impian aku. live life to the fullest beb! hidup sekali..ko mesti cuba tau! aku cabar ko!!! :D



gb,
terima kasih..masih tak caya sbnrnya dah buat :)

fatt July 31, 2011 at 2:44 PM  

alifah,
wah...rugi tak amik sejuta. buat! buat! rugi tak buat. see how far ur limits :D



kemang,
nantila..belum balik lagi...huhu~
cni tenet mahal



inah,
makacih :)



mas,
aku tak buat yg kawarau, ni yg atas bukit..

fatt July 31, 2011 at 2:48 PM  

janggel,
aku pun cuak gila jgn cerita la dia punye debar tu mcm nak bunuh diri. tp nasib baik ada harness so aku confident skit la. jgn tgk bawah, confirm tak lompat punya bila tgk



bdk2,
crossed it! yay!
pasni aku ak try skydive pulak..yup betul "embrace ur fear". now height bkn lagi benda yg menakutkan. masa lompat ni mmg aku fokus depan je..sbb klu tgk cliff kat bawah tu sori weh aku tak mampu rasanya. mmg jantung nak tercabut gila..aku swing byk kali gak tu pas lompat, mebi sbb aku lari time nak lompat sbb tu swing byk kali. haha



blueEwoke,
u shuld. rugi pegi cni tak cuba. it's safe..so takyah risau :)



mrs.azmi,
pikir dah bayar je tu sbb tu lompat. backout takde refund..hahaha..so go!! :)

fatt July 31, 2011 at 2:51 PM  

biqque,
thing that make me proud is i've manage to overcome my fear :)
tp kalau fikir balik...400m above ground, i akan bagi 2nd thought. but honestly i puas hati :)



ceem,
sabau le! takde masa nak haplod neh



ninie,
video aku lompat ekslusip okeh...haha..aku pun belum tgk lagi..



sishoney,
thanks u!

fatt July 31, 2011 at 2:54 PM  

takatoo31,
tak buat lagi dah kot yg ni..nak try skydive pulak :)



anne,
glad i did it. embrace the fear!
pasni tgkla...maybe nak try skydive, 15000 feet! :D



nieda,
alhamdulillah. tq :)



cik kentang,
kaming soon!



ala,
makasih dik! mmg gila sbnrnya buat benda ni tp dah boleh lega sbb dah buat. nak try? :D

Lily Riani August 1, 2011 at 5:52 AM  

respect, i was there but tak berani gilerrr....

sHieRa cAkAp August 2, 2011 at 1:05 PM  

Hye, i'm ur silent reader but bila tengok en3 ni terus rase nak comment jugak.. Omaigod.. i mmg teringinn sangat nk buat bungee jumping nih! must be fun! bile lagi u nk ke sana? Nk ikut! hihihi

fatt August 2, 2011 at 1:16 PM  

lily,
aaaaa...nape tak buat? rugi le...kejap je seksa ni..haha..imagine dah kuar duit so hentam sajalah :)



shiera,
hi shiera!
bungy mmg cuak sbnrnya tp bila dah habis u akan rasa nak try lagi. i tak tau org lain camne tp pas 1st jump i rasa nak cuba 2nd jump..maybe next time. i tak sure lagi bila nak ke sana tp insya allah kalau ada rezeki mebi thn dpn. wallahualam :)

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP