Kembali!

August 16, 2011

Maaflah ye tetiba senyap tanpa berita. Sebenarnya aku baru keluar dari gua. Dah 2 hari takde internet gara-gara musibat mana pegi curik kabel telepon.

Almaklumlah nak raya ni, terdesak gamaknya nak buat baju raya 20 pasang, kuih raya nak penuh satu meja, tu belum lagi cerita pasal duit raya.

Cilakak musibat mana ni woii buat kerja curik kabel telepon? Aku belit tengkuk dia dengan kabel tu nanti...grrr!!

26 comments:

bunburry burn,  August 16, 2011 at 1:03 PM  

patutla senyap...ingat fatt majuk org asek push psl criter cinte ko! hahaha... (dlm erti kata lain..aku pn ternanti2...)hehe

Janggel August 16, 2011 at 1:11 PM  

Fatt ko pg gua mana? Gua hiraq ke Batu Cave? sapela yang gatei curi kabel ko tu eh..takpe yang penting ko hilang bukan seperti apa yang aku sangkakan...:)

norh August 16, 2011 at 1:11 PM  

dah buat brapa jenis kuih raya? tak nak pos sikit ke mamat German tu ke? he he

kemang~ August 16, 2011 at 1:11 PM  

uit kabel tepon kena curik?

memang harus betol la belit tengkuk die tu ngan kabel tepon

hanie August 16, 2011 at 1:15 PM  

kahkahkah..sabaq oiii..puasa ni..

Ely Hasrul August 16, 2011 at 1:19 PM  

betol lah pencurik tu nk buat belanja raya nnti

masMZ August 16, 2011 at 1:19 PM  

Fatt, dari aku soosah payah curik kabel tepon beli kuih raya bagai, baik pi curik kue raya kat umah ko yang dah bersusun tu... ~lalalalaal~

bdk2 a.k.a John August 16, 2011 at 1:41 PM  

hahahahah...sanggup tu gigih panjat tiang TM tu. dlu aku kat kg pun slalu cmtu, asyik hilang jek kabel telefon. siot je! !@#$%^ hahaha

fatt August 16, 2011 at 1:49 PM  

bunburry burn,
aih idok le teman merajuk sbb itu. hahaha...tp teman hangin sbb terlepas promo aa...harini tgk sume dah mahai..sentap!



janggel,
aku hrp2 gua hiraq la tp gua taik kelawar rupanya. hahaha. aku pun rimas sbnrnya sbb tak dpt internet...rasa cam nak gila. nasib baik ada tv, terus tgk tv wlpun separuh hati sbnrnya. haha



norh,
1 jenis kuih pun tak buat. maleh kekdahnya..segan ah nak pos kat dia..dia kan tera memasak..sekali dia lagi tera buat kuih...huhuhu...



kemang,
ha, tau takpe..aku penat panjat opis TM dok follow up..rupa2 nya kabel kena curik..sentap oke! sentap!



hanie,
kan...ni sume musibat nak kasik pahala posa aku jadi negetip.



ely,
betul...nak raya paling meriah katanya.



masMZ,
aku tak buat kuih raya lagi ni weh..aku hadiah dia ikan masin boleh...hehehe..takpun biskut kucing :P



john,
nak mati ekspress katanya. dahla tmpt aku skrg tgh musin ujan kilat sabung menyabung. aku hrp nti dia kena sambar petir baru tau :))

gadisBunga August 16, 2011 at 2:08 PM  

gilo po curi kabel bulan2 poso ni. kok ye pon nak curi tunggu la tahun depan! eh?

salsabila August 16, 2011 at 2:13 PM  

fattt....

sy rindu sama kamu...tlg bg email ko kt email aku utk aku add ko dlm fb?????????rindu weh.....

AKO @ retna August 16, 2011 at 2:13 PM  

Alo lo lo cian nya dier..

erkk pssttt nak duit raya!
kad raya juga!..
alang2 pos sekali arr kuih raya :p

maaf zahir batin,
nak ghaye dah ni.. :p

cik gold August 16, 2011 at 2:37 PM  

haha..ingat kalut wat kuih raya

fatt August 16, 2011 at 2:45 PM  

gb,
nak raya sakan katanya. tp klu curik thn dpn pun sama la gb oiii! hahaha :D



sal,
wei ko pegi mana ha jap ada jap ilang? ko bizi buat kuih raya ke hape? email aku la senang..okeh!



ako @ retna,
belum masuk hari ke doploh lagi ni mana bleh raya? ada lagi ke kad raya zaman milenium ni? tak jumpa dah... :)



cik gold,
takde maknanya...paling malas rasanya nak buat kuih raya la cik gold. prefer masak berat cam rendang dari wat kuih raya. rasa bercinta nak dok hadap oven lama2

Anonymous,  August 16, 2011 at 3:07 PM  

haa..lega ko dah balik! :D..walaupun aku x komen sume entri hang..tapi aku baca jek! :D

selamat berpuasa fatt! ko raya mana tahun ni?

inah adelaide

JunAina August 16, 2011 at 3:40 PM  

fat...

sabo2 bebanyak besabo di bulan puasa tetapi kalau dapat org tu best gak laboh sorang skit...

~uG0giRL~ August 16, 2011 at 7:11 PM  

mahal wo wayar copper kat dalam cable tepon tuh...hehehe. tapi idokle teman penah mengambiknye. berdosa besar tuh

fatt August 16, 2011 at 7:53 PM  

Inah,
ape kabor? posa camne inah? tahan tak dugaan di sana? hahaha...gurau je ye jgn amik hati :P

aku thn ni raya di johor..ko balik msia tak thn ni? klu tak balik nanti aku kirim gmbr lemang dlm blog ni..ecece...saja usik2... :)



junaina,
hahaha...nasib baik puasa kak, klu tak..iskk..tp sedap jgk klu dpt tangankan muka si pencopet tu..huhu



ugogirl,
mahal ye? klu camtu jomlah kita join sekaki...bleh buat tabung travel...iskk, nauzubillah

MasZuber August 16, 2011 at 8:54 PM  

eh, aku macam kenak jea bunbury bun tue. adakah ko arwen?

fatt, nak kena sunat tue sape yg curik kabel tepon kt umah ko. xde koje lain gamaknye!

kemang~ August 16, 2011 at 9:56 PM  

fatt. ko tgh sentap? sabo fatt sabooo !!! :D

AKO @ retna August 16, 2011 at 10:07 PM  

fatt,
nanti email alamat k kat anakomak6@gmail.com

TQ

azieazah August 16, 2011 at 11:17 PM  

FATT,
kalu dah jumpa pencurik kabel tu, sorok dia dalam gua plak. Lagi 5 tahun baru kasi keluar.. hehehe

Ramadhan: Nuzul Quran “bacalah...”

Anonymous,  August 17, 2011 at 7:52 AM  

ye ye..aku balik taman permata tahun ni..tapi tgh pulun siapkan eksperimen! aku tgh training lari lagik..adooi..mcm nak mati rasanya..:P

slamat berpuasa hari ke-17 fatt! :D

inah adelaide

fatt August 17, 2011 at 10:39 AM  

masZuber,
dia nak merasa sunat 2x agaknya. aku rasa bukan la..arwen blum tawin lagi ma




kemang,
aku gaya je mcm kak senduk. ko tau kak senduk? kelasss kan dia. the vavoomm gitu :P




ako @ retna,
orait nti aku email :)




kak azie, aik, ni dah mcm kes pompuan omputih yg kena tanam dlm gua tu je kak...hihihi :)

tp kesian kan kat pompuan tu...sob sob sob..wat malu org msia jek! T___T




inah,
tmn pertama itu adakah di kl? aku mcm penah dgr tp ingt2 lupe. wah ceria la raya ko thn ni....aiseymen... ada kwn aku dorg pun mata dah juling sbb hari2 tgk mikroskop..ko jgn jadik gitu ye...hihihi :)

oh ye, harini nuzul quran! syukran :)

kemang~ August 17, 2011 at 9:50 PM  

kak senduk mane pulak ni??

*garu kepala

fatt August 25, 2011 at 2:08 PM  

kemang,
kak senduk meriahuols le...ko tgk kat bloglist aku..ko baca kompem pecah perut ko ketawa :))

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP