The Overland : Siem Reap (Part 4)

August 04, 2011

Sambungan dari entry sebelumnya.


Day 8 : 20 May 2011

Kami bergerak meninggalkan gerai makan dan menuju ke pub street yang terletak beberapa meter dari situ. Kawasan ni happening dengan deretan pub di kiri dan kanan jalan. Kat sini boleh jumpa ramai omputih melepak...dah jadi culture dorang untuk minum & berhibur. Banyak iklan draft beer 50 sen segelas terpampang untuk menarik pelanggan ke pub tersebut dan harga segelas beer nampaknya jauh lebih murah dari setin coke dan sebotol mineral water. Suasana kat sini agak bingit macam ada pertandingan pub yang mana ada speaker paling kuat. Kat tetengah jalan pulak ada beberapa orang hooker test market cari pelanggan. Ni kiranya pengalaman baru bagi aku sebab aku tak penah pub crawl dan berdepan dengan hooker 1 to 1, so benda ni memang new experience. Hooker-hooker ni pulak...nak kata dorang ni cantik memang tak langsung sebab aku rasa pond*n lorong kat Msia lagi cantik. Sorry no offense!

Sewaktu kami melintasi hooker-hooker ni aku boleh nampak dorang menjeling seakan tak puas hati dan mungkin dalam hati dorang terdetik, "Pesal mat saleh ni nak kat pompuan ni? Aku yang seksi terjojol sana sini pun dia tak pandang", agaknyelah...tapi aku sendiri pun rasa camtu, umpama maid dan majikan, lol! He/Dia/Mamat ni, on the other hand agak lucky sebab aku ada disebelah, kalau tak mesti dah lama dia kena ganggu dengan hooker-hooker tu. Mungkin hooker-hooker tu pikir aku ni girlfren dia or worst, pompuan simpanan dia. Ah tak kisahla dorang nak pikir apa asalkan both of us safe. Sebenarnya aku pun rasa secure bila dia kat sebelah aku sebab takut gak kalau tetiba ada orang lelaki yang cuba take advantage ke atas aku, kiranya secara tak langsung kami ni masing-masing memerlukan satu sama lain.

Aku : Do you go clubbing?
Dia : I don't coz it's too noisy
Aku : Really? I thought you enjoy clubbing
Dia : No. I don't like that kind of music and the atmosphere is unpleasant

Aku surprise sebab aku pikir sume omputih ni typical tapi rupa-rupanya masih ada omputih yang traditional

Aku : So what kind of music you listen to?
Dia : Rock music, alternative, live band, something like that
Aku : I love live band, live performance. You know what...I used to go to punk rock gig
Dia : Really?
Aku : Yeah, but that was long time ago, when I was young
Dia : I go to gigs too, it's cool. Have you ever heard of a band called "King of Leon"?
Aku : No. Why?
Dia : That's my kind of music. I'll let you hear some, I have it on my phone
Aku : Sweet!

Kebetulan selepas kami beredar meninggalkan pub street tiba-tiba kami terdengar bunyi live band dari tingkat atas dari sebuah bangunan. Dia ajak aku cari pintu masuk ke bangunan tu tapi malangnya bila kami jumpa tempat tu muzik pun habis. Sedikit kecewa tapi takpelah, mungkin boleh cuba lagi esok.

Akhirnya kami amik keputusan untuk merayap ke Night Market memandangkan takde tempat lain yang sesuai nak melepak tapi kami tak beli apa pun kat situ sebab kami just pusing-pusing sambil bersembang. Nak dekat pukul 12 tengah malam barulah kami beransur balik dari situ menuju ke guesthouse. 

Di depan guesthouse.....

Dia : Can I see you tomorrow night?

*petir*
Arghhh....another date?? Mimpi ke ni? Fuh! Fuh! Fuh! Oksigen!

Aku : You want to see me tomorrow night??
Dia : Yeah. I would like to see you again tomorrow night

*petir*
Again! Arghh...mamat ni kalau tanya je tapi tak senyum boleh tak? Menci tau!!

Aku : Yeah, sure! Why not!
Dia : Okay, so I see you tomorrow night!
Aku : Yeah tomorrow night! At 7.30?
Dia : Yeah, that would be perfect!

Kami pun bersurai sebab rasa cam dah habis tapi tiba-tiba dia bersuara...

Dia : Hey! Ermm....I just want to say thank you for tonight. Have a good sleep....hope you'll have sweet dreams....and just sleep tight! (sebut selow-selow sambil senyum)

*petir*
Arghhhhh!!!! Sleep tight? Sweet dreams? Boleh kah?? Arghhh!!

Aku : Err...you too..goodnight, sleep tight & sweet dreams!

Perlahan-lahan kami bersurai tapi style jalan pesen reverse ke belakang. Serius fail! Ah ni macam pesen taknak balik je, macam terpaksa je. Cer kalau aku ajak keluar lagi konfem on je tu, tapi tulah....kaki aku sakit gila so aku nak balik awal.

Aku naik ke bilik sambil tersenyum lebar. Ah confirm malam ni takleh tido sebab pikir pasal dia....benci!!! Sebenarnya aku tak suka bila dah involve dengan perasaan. Some more aku baru kenal dia, too soon. Ah ni mungkin fling saja! Cinta monyet waktu travel! Ah layan jelah, asal tak jadi bebukan sudah! 

Malam tu aku cuba untuk tido tapi tak boleh, almost every hour aku terjaga. Terjaga sebab kaki sakit pun ya, sebab panas pun ya. Tapi malam tu memang panas gila, aku rasa kipas kat siling dah macam kipas helikopter. Tak cukup dengan tu aku bukak tingkap kasik angin luar masuk.

Aku tido bukak lampu, TV pun aku kasik bukak cuma volume dia aku rendahkan sebab taknak sunyi sangat. Ada satu kejadian yang sampai sekarang masih lagi menjadi tanda tanya kepada aku. Since aku kerap terjaga every hour sebab kaki sakit berdenyut-denyut so ada sekali tu aku terjaga dan TV tu OFF!! Aku tersentak sebab aku tak tutup TV so camne dia boleh OFF dengan sendiri? Aku buat-buat berani tegur, "Ko nak main TV ko mainla, tapi jangan kuatkan volume...aku nak tido, kaki aku sakit". Aku sambung tido dan lagi sekali bila aku terjaga lebih kurang 1-2 jam kemudian dan kali ni aku dapati TV tu ON!! Aku rasa memang sah benda ni saja nak usik aku. Aku pasti aku tak bermimpi sebab setiap kali terjaga aku mesti dalam keadaan menahan sakit di kaki. Aku rasa hantu tu memang suka tengok TV cuma nasib baik dia dengar kata tak main volume. Kalau tetiba dia kuatkan volume waktu aku tido memang malam tu jugak aku kasik dia terbakar dek surah Yassin. Hehehe

Kalau diikutkan waktu tu aku teringat kes masa kat Hadyai yang mana menurut kawan aku dia nampak benda tu duduk berdiri kat hujung kepala katil sebelah aku. Dan waktu tu memang aku tak tau menahu langsung akan kewujudan makhluk tu sebab aku tengah khusyuk baca buku. So aku assume mungkin kali ni dia duduk kat posisi yang sama, takpun dia duduk kat birai katil sambil khusyuk tengok TV. Agaknyelah.

Tapi kan, kalau nak tau, dalam bilik yang aku duduk ni ada satu gambar potret hitam putih orang bangsawan zaman dulu kala. Kalau ditenung lama-lama potret tu memang seram sebab pandangan dorang tajam. Ikutkan aku nak selubung potret tu dengan kain tapi manalah tau kalau aku selubung tetiba jadi cerita lain pulak. Cukuplah hantu yang suka main TV ni...aku takmo tambah penyakit lain.


Day 9 : 21 May 2011

Pagi tu aku bangun awal, lebih kurang kul 5.30am aku dah terjaga. Memang tak boleh nak tido sebab cuaca panas. Alhamdulillah kaki aku dah tak sakit lagi pagi tu so boleh la aku jalan dengan selesa. Lepas mandi dan menunaikan kewajipan aku breakfast ala kadar dalam bilik dan lebih kurang jam 8.30am aku turun ke bawah dan otomatik aku terpandang Popular Guesthouse yang terletak di seberang jalan. Fikiran aku terus melayang ke scene malam tadi.

Popular Guesthouse

Tetiba terngiang-ngiang sebaris ayat penutup sebelum kami berpisah pada malam tu, "Good sleep, sweet dreams & sleep tight!". Entah jampi apa tapi yang pasti disebabkan ayat itulah aku takleh tido malam tadi. Pfftt!!!!


bersambung.....
.

48 comments:

hanie August 4, 2011 at 1:20 PM  

hahahahahaha!! aku bace smbil pekup mulut tahan gelak nih..ekeke

at least..selain pengalaman angker ko ngan makhluk tu..ade jgk la kenangan madu ko kat sn..ye dak..hehehe :P

twayblade August 4, 2011 at 1:23 PM  

woi.

citer ko ngn mat german ni, ko buat episod2 gini, seksanya mcm tunggu episod drama seterusnya minggu depan kat tv. adeh. kasi cepat skit. aku nak tau apa endingnya. hahhaa.

kemang~ August 4, 2011 at 1:32 PM  

hahhaa sweet,

hantu tu jeles kot ko ngedate ngan mat german tu, tu die tidok puas hati tuh


kalo hantu girl takpe tapi kalo hantu boy? HAHA

*eh merepekkkk dah aku ni

Ogy August 4, 2011 at 1:36 PM  

aduhhh fatt!!!...
ko saje jea cite separuh-separuh ek..wat aku x sabo nk tggu...
mase aku bace cite pun, aku dh senyum sorang2. kt ofis lak tue...

Anonymous,  August 4, 2011 at 1:37 PM  

aku rase citer ko dgn mamat jerman ni mmg dinantikan...traffic ke blog ko macet dehhhhhhhhh psl mamat nih...hahaha

zura aini August 4, 2011 at 1:37 PM  

first time aku baca novel yang ada quote "petir". macam ganas je bunyinya kau terkejut.

fatt August 4, 2011 at 1:39 PM  

hanie,
aku nampak ada serdak biskut kat mulut ko. yeye-o je pekup mulut ye? ahaks~

mmg madu la jgk kenangan ni, sipi2 nak potong kaki :)




ida,
woh! garang siot! hahaha...ko jgnla marah..kang aku tamatkan cerita ni korang bebel pulak...layan jelah..telenovela ni..bkn slalu aku dapt pglmn gini...ahaks~ :P




kemang,
aku tak pasti la ni hantu boy ke girl tp nasib la dia dok dlm bilik je main tv...kalau dia ikut keluar mmg aku hangin. hahaha~

fatt August 4, 2011 at 1:45 PM  

oqy,
alaaa sori2...cerita ni ikut pembahagian hari...errr, ye ek? kalau tak buh dialog nti takde storyline..mendatar jek..sabar ek...pas aku kuar dari peta cambodia habisla cerita mamat tu..vavavava~ :P



anon,
ye aku tau..sume tak puas hati selagi aku tak tunjuk close up gmbr dia kan? hampeh la korg ni...hahahaha :D



zura aini,
efek petir tu mmg epic, barula komik skit. cer korek entry siem reap sblm ni lagi byk petir...hahahaha :P

june August 4, 2011 at 1:51 PM  

*petir**pengsan* boleh hilang sakit kaki klu hati bunga². loike!

dzuchan August 4, 2011 at 2:43 PM  

fatt..saje je wat kitaorg nerves,sambung2..
tapi kalo i kt tempat u kt hotel tu, mesti dah alcabutzzz...mistik2 ni mmg buleh wat trauma ooo..

mungkin i akan lari kat guesthouse bertentangan tu ;-)

Katak Ijau August 4, 2011 at 2:55 PM  

phewitt!!!

love in the air.....hahaha :p

~mrs azmi~ August 4, 2011 at 2:58 PM  

awwww.. love is in the air! hikhik

klu saya mau cekout dari bilik situ pindah guesthouse depan terus!

Janggel August 4, 2011 at 3:07 PM  

Hmmmmm masih mengekalkan ciri-ciri misteri dalam kisah ini. Aku suka hahaha.. Paling best episod ni banyak efek petir berbanding yang dulu!

Bagus, semakin banyak soalan bermain difikiran aku skg ni, teruskan teruskan! :)

masMZ August 4, 2011 at 3:20 PM  

haduiii fatt... *nak fengsan laks nunggu citer date seterusnya....

shah_rule August 4, 2011 at 3:34 PM  

wah *petir sambar menyambar~
btw kan fatt, trip ni kalau nak buat dari bangkok dan ulang balek ke bangkok dalam 2 night cukup x? ke one day tuh habes untuk perjalanan je?

Ogy August 4, 2011 at 4:02 PM  

hantu puaka tue bengang sbb ko kontrol ayu lebey sgt kt mamat german tue...so, dia pedajal kt ko laa...itew tanda warning...he..he..

ko nie tul cam penglipur-lara laa...bravo fatt!!!..smbg lg ek!!

byetzhourha August 4, 2011 at 4:38 PM  

mmg terbaek telenovela nie..tersengih2 baca di bulan puasa.. btw i pon rasa hantu tuh jeles la ngan u..

Liana,  August 4, 2011 at 4:47 PM  

Terbaik fatt.. Hari2 tggu update hehe

AKO @ retna August 4, 2011 at 4:51 PM  

addicted betul nak baca kisah Angkor wat nih.... cepat la sambung :p

fatt August 4, 2011 at 4:51 PM  

june,
nasib baik sakit kaki, klu tak sakit mesti tak balik lagi tu...ekekeke :P



dzuchan,
its not first time encounter benda ni so i dah tk kisah dia nak watpe. haaaa...idea nak pindah ke guesthouse depan tu mmg ada sbnrnya tp takmo nmpk obvious sgt. nti aku tak nampak macho kalau pindah depan..kena act cool gitu...barula dia cam tertanya2 sape ek pompuan ni? strategi tuh! :P




naim/katak ijau,
flirt je nih...tp kira love in the iar jgkla..memasing gatai masalahnya..haha :P




mrs. azmi,
heeee....mmg rasa cam gitu pun tp nti tak macho buat gitu. jatuhla kredibiliti ai..hahaha :P

fatt August 4, 2011 at 5:02 PM  

janggel,
episod 2 paling byk petir aku rasa, yg ni petir dia 2-3 je..ahaks~

cer kabor part mana yg byk nau persoalan tu? meh aku jawab :)




masMZ,
kami date lebih dari 2 malam...ops bocor rahsia..so mmg pjg la telenovela ni...saborr...tp klu nak dipendekkan bulih jgk...mmg touch n go je...apa kata semua?? :D




shah_rule,
erm...2 mlm ye..mksd ko 3h2m? gitu?
ada cam gini?

day 1 - Bkk-SR, mlm di SR
day 2 - Angkor Wat & SR
day 3 - SR-Bkk

boleh tu mmg boleh tp ko mencicit la, rushing gila. takut ko tak puas je nak explore SR, tp klu ko nak balik naik bas dr SR ke BKK ada bas mlm, cuma mahal skit la. nak murah naik bas siang. amacam?




ogy,
aku tak reti la kontrol ayu, aku pompuan ganas kot...hahaha. aku rasa anto tu geram sbb aku tak takut kat dia..ekekeke :)

fatt August 4, 2011 at 5:08 PM  

byetzhourha,
mgkin la...dah semua pun ckp gitu. tp tak pasti la ni antu laki ke pmpuan.




liana,
tak lama lagi nak abis dah...baik korang enjoy telenovela ni sbb pasni takdak dah...ni edisi spesel ramadhan :P




ako @ retna,
aku tau korang dah jatuh cinta dgn character lelaki german ni kannn? ngeee~ :)

Anonymous,  August 4, 2011 at 5:20 PM  

fatt...selagi ko tak buat close up pic dia..selagi tu readers doook imagine josh harnett nihhh.....rase nak lempang diri sendiri...hahahaha...aku setiap 3 jam dok check ada tak entry terbaru..aku rase entri ko buat terjun bunuh diri kat NZ pun da tenggelam dah nihhh....

fatt August 4, 2011 at 5:29 PM  

anon,
ya allah ko biar betul setiap 3jam sekali ko cek entry baru...hahaha..aku terharu seh! aku akan post entry baru setiap hari...insya allah :)
tp siyes la korg takkan kecewa punya pas aku tunjuk gmbr dia..hahaha..aku takut ada yg print skrin wat wallpaper nanti..hahaha. aku rasa la kan, sume org kat sini dah jatuh chenta la sama itu Mr. H....tul ke? dia cam ala2 lelaki misteri pd korang...hahaha.

uih cerita aku terjun bunuh diri kat nz tu aku akan garap sebaik boleh, try nak jadikan entry tu epic...insya allah :)

tq for ur kind patience :P

Janggel August 4, 2011 at 6:27 PM  

hahaha jangan pndekkan fatt coter ni... aku suka citer panjang2 nih...menguji kesabaran dan kekuatan minda!

ko bayangkan tetiap ari aku belek blog ko..dah ketagih dah tunggu entry baru..muncul je terus serbu hahhaa.. persoalan nye, ko dok kat situ berapa lama? kat hotel tu takde org lain duduk ker?

yup memang banyak petir kat episod dua, tapi ni kekerapan petir dia berganda2 sebab dekat2 dalam satu ayat hahaha.

shah_rule August 4, 2011 at 7:02 PM  

oo 10q 10q~ tgh pecah kepala jugak nie ingat nk g minggu raya haji nanti~ ade 7 hari cuti- kalau kt bangkok cume nak g floating market ngan patayya, pastu nak panjang kan ke siem reap kalo bole.. kene beli tiket siem reap-kl la camni kot~

masMZ August 4, 2011 at 7:54 PM  

hah? pendekkan citer???? namao. namao... takpe kami pasrah menunggu dengan deborrr...

[haihhhhh dating part 1 dah lepas.... entri pasni dating lagi.... haihhhhhh caner? caner???? ada jugak yang ber'antu' kat sini nih!!!!]

-AyA-,  August 4, 2011 at 8:17 PM  

hi fatt..selama ni salu jadi SR jer kat blog ni...tp gara2 telenovela ni terus excited nak leave comment..adoii...tak sabar nak tunggu sambungan...pjg lagi ke?ekeke

MasZuber August 4, 2011 at 11:07 PM  

telenovela ko memang terBaek fatt.

sila terus gigih menyambung. aku follow nehhh :)

p/s: memang rase pelik kalo dok kuar dating ngan mat salleh nie. org tgk kite lain macam jea. ;)

iina August 4, 2011 at 11:29 PM  

feeling2 cintan nie mmg best wink2 hahaha.. tak kisahlah asalkan he can make you happy and fulfill yur time apa salahnya bukan ye buat bebukan pun ;)

aku syak musti mamat tuh pun xleh tido.. kalaulah dapek ambik gbr mamat tuh tido buat tambah koleksi kan best ahaks ;)

fatt August 4, 2011 at 11:30 PM  

janggel,
ko buat aku terharu okeh! aku risau je org bosan baca citer meleret2 ni sbb ada yg dah komplin suh habiskan..huhu..esk ada entry baru, tungguuu~

aku duduk cni 4mlm...jadi ko bygkanla..brp episod telenovela lagi. ok, 1st nite setel la sbb aku sorang, 2nd nite baru 1st dating, so ada lagi 2mlm...aku hrp korang bersabau lah ye. tp malam last tu paling best la kot aku rasa. ah senang cite sume mlm mmg best..wehuuu~

kat guesthouse ni ada je org duduk cuma aku jrg2 terserempak. slalu terserempak kat communal area je :)




shah_rule,
pattaya best ke? aku rasa dr ko pi pattaya baik ko pegi ayuthayya. itupun klu ko minat tgk ancient2 ruins. erm, aku rasa klu time ko strict, better ko beli tiket sr-kl, or klu rajin, ko turun phnom penh dr sr dan balik ikut sana (pp-kl)




masMZ,
tulah..mlm 1st dating dah setel..ada lagi malam seterusnya..hahaha...mmg berakar la korang menunggu..takpe, aku akan cuba pendekkan sikit mana yg patut :)



-aya-,
thanks aya! ni mesti rajin tgk drama bersiri ni...ahaks...takpe, kerisauan korang akan smpai ke penghujungnya...tungguuuu~ :)

fatt August 4, 2011 at 11:38 PM  

maszuber,
mcm kisah dongeng pun ada aku rasa tp ni bkn kisah dongeng...mmg pglmn sbnr..saja aku share kasik korg rasa skit pglmn aku.

aku setuju dgn apa ko ckp, mmg klu dating dgn mat saleh sume org pandang serong. even aku ni bkn org Khmer pun dorg pandang aku serong tau...sentap aku! yelah, dorg ingt aku org sana sbb rupa kita dgn dorg lebih kurang je. tu psl aku ada sebut dlm entry ni "aku maid, dia majikan" sbb nmpk aku cam maid je dgn hitam berkilat sbb sunburn...aiyakkk~




iina,
ya betul...kita layan sajaaa..sbb dia pun ok, respek org so sbb tu aku rasa selesa dgn dia. normally typical mat saleh kan jenis nak asal boleh je kan? tp selama aku kenal dia aritu tak penah la dia try something yg buat kita rasa tak selesa.

hehe..mmg dia takleh tido rasanya mlm tu..dok pikir dating esok..dah gatal ajak 2nd date sape suruh..huhu~

Anonymous,  August 5, 2011 at 8:58 AM  

Wow Fatt, cam baca novel cinta plak aku rasa ;)

aku x sabar nak baca entry ni sampai abis & aku tak sabar nak baca entry pasal Moss ... cumel laa itu kucing...menyesal aritu tak gi cari dia kat Queenstown :(

~Hana~

Leez M. Saaid August 5, 2011 at 9:08 AM  

fuhhh makin panas blog ko ni....terkesima aku membacanya dan tak sabar nak menunggu episod seterusnya. Bravo fatt...... :)

Then, aku tak sabar juga menunggu entry NZ ko. Akanku jadikan rujukan trip aku akan datang.

Anonymous,  August 5, 2011 at 10:35 AM  

Assalammualaikum,

I found your blog through Biqque. Saya plan nak pi travel to Cambodia soon. But lepas baca your blog pasal hantu tumpang naik basikal, takut seehhhh nak ke sana. Kalau mcm ni saya sewa motor jer laaa lepas tu letak durian kat belakang so dia tak leh duduk.
Anyway, saya doakan niat Fatt nak jelajah bumi ciptaan Allah Insyaallah termakbul. And also dipermudahkan jodoh dgn mamat German tu. :-)

Salam Ramadan Kareem dari Dubai.

Bum

Biqque August 5, 2011 at 10:58 AM  

tergedik2 i cepat2 click link ni sbb nak tau cite! hahahaha kepochi gile ok!

kelesssssss ko nokkkkkk boipren mat salehhhhhhhhh! eh jap lupa, is he a German?

kemang~ August 5, 2011 at 12:56 PM  

fatt bsmangat aku, balik dari kelas tros on9 cek blog ko kot2 dah update love story kat Angkor Wat.. haha.. cepat update cepat! :D

fatt August 5, 2011 at 2:46 PM  

hana,
sort of...ekeke... :P

aku pun rinduuuu gileeee kat kucing gumuk tu. dia mmg pandai amik hati org tau sbb tu aku syg dia sgt. aku amik gmbr dia byk, nti dlm entry nz aku tepek...u shud see her! betul..she's lovely :)




leez,
makasih leez. tgh terkocoh-kocoh menaip ni..sorry lambat upload new entry. pas abis ni insya allah aku blog psl nz :)




bum,
waalaikumsalam & slmt berpuasa! :)

u make me laugh oke... hilarious! nape nak letak doyan?? aaaaa~ :)
ala takde ape la bum...dat entiti attracted to me sbb mebi dia tau i hati kering. jgnla tak p siem reap, tmpt tu best tau! u boleh hire tuk-tuk la..dont worry :)

errr, about me & dat guy, too early to predict..distance la bum, susah :)




biqque,
yup he's germany. flirt jela biqque..layan saja~
ok jap satgi i up new entry..wait naaa~ :)




kemang,
adoi...jap ye dude...aku tgh gelabah menaip ni..tak cukup 2 tangan dah ni...lalalala~ :)

bdk2 a.k.a John August 5, 2011 at 3:30 PM  

muahahah...telenovela ko ni panjang sgtttt which is i like! aku tggu ko habeskan dlu episod2 ni dlu..pastu aku baca sekali harung....x sempat beb! busy bebenor...

btw, u can call me John ;p

Anonymous,  August 5, 2011 at 3:51 PM  

*sambil pegang signboard* and yell WE WANT GERMAN GUY ENTRI WE WANT GERMAN GUY ENTRI!!!
mana ni fatt? mysterious guy buat semuo girls and certain guy dlm ni dah selit rambut kat telinga dah bile baca...hahaha

fatt August 5, 2011 at 4:34 PM  

john,
peh betul ke ni nk pgil ko john? aku kena tune dulu nama baru ko ni. aha takpe bro aku tau ko bz..no worries! :)



anon,
sabo jelah...erm...cik ni cik ke encik? nama sape? leh perkenalkan diri tak? hahaha....

gadisBunga August 5, 2011 at 4:43 PM  

wey! banyak gile komen. aku ketinggalan!!!

aku kategorikan citer ko ni romantik seram, boleh? hahah!

pastu pastu??

kemang~ August 5, 2011 at 6:14 PM  

ngaha takpe2 aku setia menunggu, kuikui

Janggel August 5, 2011 at 9:05 PM  

eh lupa nak tanya: time memalam tu ko mmg takde amek gambo ker?

fatt August 5, 2011 at 11:35 PM  

gb,
mementang blog aku takde chatbox habis depa dok komen kat cni...hahaha..takpe, aku layannn~



kemang,
tunggu..tp jgn berakar bontot sudah :))



janggel,
mmg tak amik, aku segan lagi dgn dia sbb ptg tu dahla aku byk snap gmbr dia curi2...huhuhu~

BlueEwoke August 6, 2011 at 8:25 AM  

Hahahah serius la citer ko ni lawak..dah macam drama bersiri kt tv3 nih..heheh best2..

fatt August 6, 2011 at 9:39 AM  

blueEwoke,
toceh! toceh! :)

cik gold August 8, 2011 at 8:52 AM  

fatt, apa cita pi mana2 suma ada hantu ni?? hehehehe

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP