Es ist alles wegen ihm, die Deutsch

September 04, 2011

Entry ni sinambungan dari entry yang aku buat sebelum raya haritu. Sementara mood nak menyambung citer Siem Reap Part 11 datang, mari kita flashback komen-komen yang penah korang drop dari mula telenovela ni start sampailah sekarang. 

Aku pilih random je, campur-campur tapi ni antara favourite comments yang penah aku terima dan setelah di compile maka terhasillah ini. 

Enjoy!


OMG!!! alamak. cintakah? cintakah? oh aku terujaa!!!  
gadisBunga


weh fatt?? mamat German iras2 Josh Hartnet?? gosh....i like!!! ape lagi?? bagi la mak ko can merasa bermenantukan mat saleh..hehe :p  
Katak Ijau


aku nak chop jadi flower gurl kau nanti... ekekekekee  
VFN


untuk pertama kalinya di blog ko, aku rasa macam baca skrip movie cinta lah. hahaha!!! ok dia mmg kiut. hahaha!!! 
gadisBunga



makk aiihh, ne skrip drama bersiri terbaru ko ke fatt? hahaha~ kalo rasa nk pelakon extra jgn lupa panggil kitaorang ye heheee
- Zilla


awwww.. love is in the air! hikhik klu saya mau cekout dari bilik situ pindah guesthouse depan terus! 
~mrs azmi~ 


Fatt, mamat tu bgtau dalam bilik dia ada 2 katil...ko tak pikir maksud dia.."kan best kalau u tido kat katil yg disepahkan i tu"...hehehe.. Baca cerita ni...buat aku senyummm memanjang...laki aku tak tenteram tgk tv sbb tgk bini dia macam angau baca blog. hahaha
- Farihah


pandai ko eh. buat mcm astro lak. mula2 tunjuk citer free last2 bulan depan kena bayaq. yenadeyyy  
twayblade


woi. citer ko ngn mat german ni, ko buat episod2 gini, seksanya mcm tunggu episod drama seterusnya minggu depan kat tv. adeh. kasi cepat skit. aku nak tau apa endingnya. hahhaa. 
- twayblade


Fatt fatt fatt membuatkan diri ku senyum Dan ketawa kuat2 sehingga anak kecil ku kata mama r u crazy hahaha Mmg betul part Atas tu skip baca hahaha Baca part telenovela mamat German Sila continue... Walaupun penat nak karang but the income is awesome fatt!! Cayokk Setiap jam refresh tggu next stories hehehe
- Liana


fatt, aku nyerr komeng same cam Janggel.... (dari pagi setiap jam aku refreshh blog ko nih!) <- tapi itew sebelum time berbuka larrrr.... hahahaha... Btw, silk farm tu tak skip tauuuuuu.... suka layan tradisional nyer tradition (deh dehhh apa aku cakap nih??!!!!!) sah aku pun jakun tengok diorang tarik kepompong tu... tapi.....n masa tengok ulat banyak2 dalam dulang tu, sah aku *fengsan!


menci. telenovela sangat tetiba stop time climax ahaha. anyway aku baca part kat silk farm tu lelaju. at least baca la kan ahaks
- Fird


haha, gelak jap, sebab mcm terkena batang hidung sendiri, sebab aku pun selalu refresh blog ni gak,haha. Tapi xpe take ur time nk sambung citer seterusnya, aku paham bkn senang nak menulis ni kan, aku pun kena ikut mood gak nk tulis2 ni,haha. Kalo mood xde memang bersawang la blog tu,hihi. Back to entri ni, wahhh ko xjd g PP sebab dia ke, kuat penangan mamat Germany ni,hehe. Part yang dia try2 nk flirt ko tu, ak imagine muka ko mesti blushing giler kan?haha. Hehe, xpe2 kalau dah jodoh x kemana, walaupun jauh beribu batu akhirnya ketemu juga,kikiki.


tak bleh blah aku dah siapkan scene dah utk imagine setiap petikan ayat2 ko ngan dia fatt! hahahaha! phnom penh tu ok kalo jenis orang cam kita2 ni nak explore...tapi betul, laki aku agak nak pitam gak tgk, tapi aku ok jer hahahaha! takpe la, demi "H" (teringat horatio ok!) aku tak kisah if ko tak cite pasal phnom penh pun! hahahaha!


owh ye, tak yah gi phnom penh, tak best! KECUALI MAMAT TU PEGI, THEN KO PEGI OK! *saiko mode*
- Biqque 


baik ko explain part batuk2 tu sebab otak aku dah imajin jauh nih! hahaha!!!


kalo aku, mmg tak semenggah la otak aku ni memikiorkan benda2 yg aku suka kahkahkahkah! plg kurang pun...hmmmm...plg gile pun...hmmmm...TAK BLEH BLAH! NI CITE ORANG2 BESAR NI, BUDAK2 KECIK TAK LEH TAU! 
*halau kemang jauh2* hahahaha! 
biqque @ pervert sista (by ely hasrul)

Cik owner (penuh sopan santun tau), Aku ni jenuhlah kaver gelak sorang-sorang dalam opis bila baca blog cik owner ni. Tapi, bila ending ini macam, aku rasa macam nak nanges sorang-sorang je dalam opis ni..


Ini bukan ending yang aku mahukan!! (dah macam ahmad nisfu dah aku ni)

nostalgia tayar belakang meletup sambil keciwa takleh tengok sunset..wakakaa


Eh, Islam tersebar dengan tauladan ye cik fatt. mana tau, abe germang mung macam peanut je dia cakap, "lets fast together forever". Tak pengsan? ahaha..neway, cepat la sambung kalo ada lagik stori. Tengah ketagih ni. Macam cite sembilu dah..ahahha..


woit bila nk kapel nehh!! hahaha tak sabar ok!! kalah sembilu hahahhahaa


Banyak baca travelogue2. tapi yang ini unik sikit, sebab ada extra cerita pasal 'isi hati'. membuatkan saya 'minat pandang pertama'. terus terang bagitau, sebelum ni klik jadi follower je tapi haram nak baca (jangah marah naaa). ini ada masa baru jengah2 & terus berminat nak ikuti kisah selanjutnya ...


sewa beskal makcik ckp kt resit ok bleh terima.. batu2 di angkor bleh terima.. tjumpak mamat hensem blk bleh terima.. beskal menyebelah bleh terima.. berteduh bwh pokok sbb hujan???!!!! fullaweiii memori daun pisang okeh!! kalah samarinda kahkahkahkahkah!


hujan and falling in love tak boleh dipisahkan..cute story!


wakakakah.. kalau mamat grman tuh dapatlah baca entri n blog ko nie.. aku rasa perkataan OMG tuh dia duk sebut2 berjuta kali dah hahahaha Apa pun best.. janji ada org teman dan layan.. hehehe.. ;)


tak rentung ke ko fatt...banyak nooo petir..wakakakakaka..kelaka siot :p..sambung cepat
- Opie


Nak PETIRRRRRRRRR jugak la


fatt..tapi betul la..tengok kaki pon cam hensem heee...tapi mat saleh ni satu je slack..x mandi;-P


Ok sejarah tercipta udah tau.. nie nak tanya soklan.. masih contact mengontact lagik?? ahaks.. kalau ye.. keep it up.. sok2 leh buat kenangan manis.. Tengok kaki jek kang jatuh tergoda tgk bulu kaki lak.. hahahaha.. apa pun well done dear.. kot ada jodoh jgn lupa akak ko nie ok.. ;)
iina 


ok... ...i'm hooked... ...PLEASE CONTINUEEEEEEEEEEEEEE! HAHAHAHAHA! SIUT LA! KUAR TAK? GI MANA? MAKAN APA? KORANG CITE APA? *biqque...sabar...*
- Biqque 


fatt.. u make me remember the story; EAT,PRAY & LOVE.... dkt Hatyai ko pg EAT smp lebam...then ko pg UMRAH for PRAY.....myb next year u will find ur LOVE @ europe mayb....jeng2....thn ni perkenalan...thn depan myb bunga2 cintun....hahaha.... 
- salsabila 


*sambil pegang signboard* and yell WE WANT GERMAN GUY ENTRI WE WANT GERMAN GUY ENTRI!!! mana ni fatt? mysterious guy buat semuo girls and certain guy dlm ni dah selit rambut kat telinga dah bile baca...hahaha
- Anonymous


fatt...selagi ko tak buat close up pic dia..selagi tu readers doook imagine josh harnett nihhh.....rase nak lempang diri sendiri...hahahaha...aku setiap 3 jam dok check ada tak entry terbaru..aku rase entri ko buat terjun bunuh diri kat NZ pun da tenggelam dah nihhh....
- Anonymous


Komen ni agak menarik sebab dia punye permintaan memang pelik. Hehehe


six seis sechs roku sitta liu hok. aci kerat kuku la memang enam. jadinya untuk berbuka sila deliver mangkuk tingkat 4 tingkat atau dalam bahasa saintifiknya sia’ berisi makanan yang ko masak kat aku. address nanti aku bagi. tingkat paling atas masak asam pedas ikan pari, tingkat #2 sambal tumis sotong, tingkat #3 sayur campur (at least 13 jenis sayur) dan tingkat paling bawah sekali dessert puding cempaka rembulan sastrowardoyo (tolong jangan tanya aku recipe nak buat macamana, if tanya google pun dia tak tau so sila guna imaginasi tahap tertinggi ko untuk buat puding ni). nasik tak payah aku boleh masak sendiri. air aku nak air 'episod cinta dari siem reap'. letak dalam botol mineral je. kalau bukak je mangkuk tingkat tu aku nampak tingkat atas sekali kari, tingkat #2 tomyam, tingkat #3 veggie lasagna dengan tingkat bawah sekali ulat sutera rebus, sah ko silap alamat ni. takpun mangkuk tingkat aku tertukar dengan delivery mangkuk tingkat brader deutschland tu. so please make sure such thing won’t happen.
- Peminat mangkuk tingkat tegar, Trojan Melayu


Tapi di antara semua komen yang diterima, aku rasa inilah komen yang paling takleh blah sekali. Hahahaha


laaa kena private ke??? baru nk buat print buat jilid buku kakhakhakhakhakha bila tuh nk kuar entry? dh nk end ke? make sure ade adegan comolot okek (hahah selamba request) kalu tipu pon xpe.. sbb readers dh over excited hahahhaa  



Nak aku comolot??? *pitam*

39 comments:

bunburry burn September 4, 2011 at 4:21 PM  

ahahahaha....serius klakar2 pembaca2 blog ko nih fatt...terbejangkit dgn ko agaknye...tp serius xde adegan *comolot*? ahahahaha...

kemang~ September 4, 2011 at 4:48 PM  

eh beb. gua dah besar dah, HAHA..aku dah nak masuk adulthood dah ni, camane la aku yek 5 tahun lagi? entah ade ke entah tidok lg..

fatt September 4, 2011 at 5:01 PM  

burn,
hahaha...tula, aku yg moderate komen ni kdg2 tak bleh tahan gelak..aku rasa dorg pun tak sedar komen dorg ni camni...sbb tu aku saja compile kasik dorg baca balik..

haih, takde la...dorg tu imagine lebih...huhuhu



kemang,
tu akak ko si biqque yg ckp ko kecik..ekekeke...aku tak terlibat :P

jgn kata kan ko, aku pun tak caye aku dah tua tau. sob..sob..sob

masMZ September 4, 2011 at 6:08 PM  

hahahahaa.... aku tak tau sama ada aku akan fengsan atau tetiber *petirrrr hahahahaha bila ada adegan comolot (walaupun citer tu ko buat2 je, hahahaha <-- hadeii terpaksa gelak sekali lagi)

AKO @ retna September 4, 2011 at 6:30 PM  

hahahaha....
ada rakam bideo tak?
ala adegan ciom molot tu arr.... ;p

fatt September 4, 2011 at 7:44 PM  

masMZ,
woi!!! mana aku ada comolot woi!! ni sume ely punye bidaah ni...nanges arr camni...waaaa~ Y___Y




ako,
comolot kena ada bideo ke? hahahaha...aku baru tau. aku ni suci murni, kudus, tabligh la..mana ada buat benda2 tu Y___Y

kemang~ September 4, 2011 at 8:04 PM  

uish, biqque yang cakap? hihi

nak kena mintak tiket flite free pi beijing ngan akak aku sorang nih

ngeh2, menang tanpa bertanding, aci dok?

kemang~ September 4, 2011 at 8:57 PM  

fatt, baru terbace kumen ko kat bdk2 punye blog..ko de poskad oz ek? byk ke tidok?

nakkkkk satu :p setem mesia ke, thailand ke, hape-hape ke, gua x kesah,,tu belakang kire..

buleh dok?

kemang~ September 4, 2011 at 9:10 PM  

ini semua kerana beliau, si jerman :D

dzuchan September 4, 2011 at 9:33 PM  

aik..komen aku pon ada..:-)
fatt,
xde comolot, cium dahi cam pengantin baru pon ekeyyy...:-P

fatt September 4, 2011 at 10:04 PM  

kemang,
peh gigih ko translate..haha

ko masuk ta contest tu? aku sekeping pun blum snap lagi ni..haih!

nti aku korek balik sbb sume poskad tu takde kat cni skrg, ada kat umah lain. setem thailand aku ada extra, nti aku bagi



dzuchan,
ada...komen kaki berbulu...hahaha :P

amboi cium dahi cam pengantin...kelass...kitaorg bdk baik la dzu...ko tak caye ke? hehehe

scrlettfr September 4, 2011 at 10:11 PM  

hahahaha... kelakar lah sis... saya pun tak terkecuali... arghhh... seriyus, finish lah citer tu... adeyyyy.... ^^

dzuchan September 4, 2011 at 10:22 PM  

aku caye korang baik..
tapi utk kepuasan pembaca2 ko kena boh drama ckit..
comolot ke, cium dahi ke baru sikit..
ko tambah sikit lagi adengan dia kejar ko kat stesen ketapi..
lagi mantap...(ni la akibat suke tengok drama korea ngan taiwan)

fatt September 4, 2011 at 11:24 PM  

scrlettfr,
dorg ni kdg2 tak terkawal...tu pasal jadi camni. hehehe...sume 3 suku :)
nti le update, mood tgh ke laut ni, ekekeke



dzuchan,
kat sana mana ada railway cik dzuchan! hahaha...kejar bas la paling kurang..barulah hindustan skit :)

aiseh, ni sume si ely punya pasal...korg ni mmg kretip...nti la aku habiskan cerita tu...tp kena ready tisu sekotak la...hahaha

BlueEwoke September 4, 2011 at 11:35 PM  

Hahaha..serius lawak la baca komen2 diorg nih. Tapi memang macam telenovela dah, tiap kali aku baca entry ko yg ada mamat german tu, aku confirm tersengih sorang2 dpn laptop mcm kerang busuk, dah la time pose plak tu..hampagas betul..

Ha teruskan menulis, nk tau gak apa ending nye heheheh...

kemang~ September 4, 2011 at 11:54 PM  

haha, aku cury.. so aku translate

aku on! tapi satu habuk pon aku tak snap.. aku tgh konpius mcm mane laa aku nak main papan gelongsor tuh... ngan pegang senduk atas pokok, ngan bawak basikal smbil junjung kuih raye...

tobat mencabar!

oh, okay, takpe2... wei takpe ke aku mintak2 poskod ni? uhu, cam mnyusah kan plak..

fatt September 5, 2011 at 1:23 AM  

blueEwoke,
haha...nasib baik cerita aku masih kategori "U", klu tak kurang pahala posa ko aritu. hehe

aku tgh berusaha ni, tp satu baris ayat pun belum berjaya ditaip..haih!




kemang,
hahaha...bab basikal tu aku dah pening pikir sbb kat umah aku mmg takde basikal langsung ni..adeh. klu naik pokok pegang sudip tu oke lagi. papan gelongsor oke lagi sbb aku bleh p lake garden...ni bab basikal ni...cane??

poskad tu ada tp ko kena tunggu le sbb takde dgn aku skrg. bila aku balik umah kl bleh la aku amik...cane?

kemang~ September 5, 2011 at 6:18 AM  

haha ye ke weh? takpon ko pakai moto, tp ko gantung la kat moto tu, 'BASIKAL HONDA' hahaha... kan semua benda ni kena ikut kretip , aku tak join kot, tp aku buleh tlg ko bg idea :D

pasal poskad tu, aku x kesah pon :)

Ely Hasrul September 5, 2011 at 9:00 AM  

hahaha makcik mangkuk tingakt? terbaekk.. gila ah.. kalu aku dlm situation ko mau dh comolot! hahhaa tp aku tak se pervert biqque. percaya lah (angel mode)..

err err aku malas nk interprem.. tp aku pon penah kuar dgn mamat german xcaya tnya biqque, dia dgn laki dia menjadik saksi.

terus terang aku mmg hampir nk compile tau! tu yg frust tuh bile kena private hahaha.. err bila nk update neh? letih makcik nk refresh patu nk tunggu invitation.

ingat tak invite berdosa..

Biqque September 5, 2011 at 9:25 AM  

fatt, ko pinjam la kejap kat bangla potong rumput. abang manisss...kasi pinjam bole? tak pun ko gi kedai beskal, cepattttt! hahahaha!

fatt, ikutkan komen aku harus la lagi merepek, ku tahan2 jua hatiku ini hahahaha!

mana mamat jerman niiiiiiiiiiiiiii! sie besser tun es schnell ... oder ich bring dich um!

kemang, ko nak teket free? sila buat perkara be *tut tut tut* nombor yg anda dail, tiada lagi dalam perkhidmatan. terima kasih.

~mrs azmi~ September 5, 2011 at 10:29 AM  

hamboi2.. udah start bahasa german nampak?!

dah musim bunga cinta la tuuuu

adeh tak bleh balah baca komen2 ni sume..

fatt September 5, 2011 at 2:02 PM  

kemang,
hahaha...menarik idea tu. akan ku pertimbangkan. alaaaa...apsal ko tak join?




ely,
wah...sis, ko lah mentor aku! hahaha...apsal sume mamat german ni..mmg dorg nak cari bini org asia ke? tp germans hensem2 kan? kebanyakan yg aku jumpa sume hensem merecik2..lol!

skrg ni tgh karang lagi...tgh pikir nak private ke tak...cane? rasa2nya? tp part akhir ni mmg lain skit la...




biqque,
abg manis ek? ekekeke...

Ich versuche aber ich habe keine Idee, wie ich anfangen soll Y____Y




mrs.azmi,
komen ko pun dahsyat tu...pindah hostel depan...hahahahaha :D

Merah Baldu September 5, 2011 at 3:54 PM  

1st time nk komen sbb kelakar bce komen2 ur readers..tp serius nk tau gak ending cte mamat german.hehe..

Biqque September 5, 2011 at 5:54 PM  

Ich weiß, Sie tun kann! Holen Sie sich Ihre faulen Arsch auf den Stuhl und beginnt zu schreiben!

*betulkan misai hitler*

Biqque September 5, 2011 at 5:58 PM  

haah mamat german yg ely kuar tu hensem! cipet tul! aku siap drive antar ely ok! hahahaha!

ely, u küsse ihn, nicht wahr?

*owh zaman jahiliah...seb beik laki kita tak baca post fatt ni walaupun aku tau kadang2 dia saiko+mushkil aku baca comment sambil gelak kekek2! kahkahkah!*

iina September 5, 2011 at 6:10 PM  

Comolot?? Apa susah.. ko print gbr dia bebesar.. ko comolot jelah hahahah... confirm halal lagik.. setidak2nya takdelah peminat telenovela nie kecewa ahakss.. bernas dak idea aku hehehe...

But serius tau.. I pray for you dear.. Andai itu jodoh yang terbaik untuk mu.. InsyAllah.. Dia berikan mu ujian dan dugaan.. Kemudian Dia temukan dikau dengan kegembiraan dan kebahagiaan.. Bulan syawal nie bulan untuk kita bergembira.. mana tahu kan kegembiraan itu berterusan.. sampailah akak ko nie balik hjg thn krg.. kot2 dapat p makan nasi minyak Fatt.. Ahaks... Aminnnn... (terbyg2 dpt kad kwin yang bau wangi tuh hehehehe)

kemang~ September 5, 2011 at 7:13 PM  

ngeh ngeh... entoh ler beb, cam x bsmangat jek aku...

mane hilang entah!!

fatt September 5, 2011 at 7:40 PM  

merah baldu,
kek red velvet itu tampak menyelerakan!
hehehe....dorg ni kdg2 buat i jadi gile tau..tak caya tgkla entry pasni...hehehe




biqque,
peh ely! dasat! hahaha...aku dah siapkan tuh..baca la. tp nape ely tak proceed je dgn dia? cinta terhalang ke?




iina,
ekekeke...bagus idea tu..nak kasik dorg puas hati punye pasal...akan ku ihtiarkan...kompem berapi je dorg...miahahaha....

ala iina, susah la nak ckp...sbb distance kan. apapun terima kasih, moga2 doamu itu berkat. skrg ni dia dah smbung belajar...tah bila nak habis ntah...asik belajar je. tp klu ada rezeki thn dpn nak gi sana..klu tak pun awal 2013...tgkla camne :)




kemang,
bole cuba tahun depan!

zany September 5, 2011 at 9:32 PM  

hah! banyaklah kau punya mungkin. tetiba bersambung pulak. bila nak habis ni, saja je kau kan. aku pulak tetiba dah kena petir.

fatt September 5, 2011 at 10:24 PM  

zany,
betul la tu..mungkin...ekekeke...

Ely Hasrul September 5, 2011 at 10:32 PM  

biqque!

ko jgn buat2 lupe plak.. kan ke kite kuar dgn Lars patu g main pool dgn uncle C kat pandan!! hahaha.. aku xpasti masa tu mana hasrul tp yg aku pasti tiap kali aku kuar dgn Lars kompom aku bwk kete hasrul (Fucker), gile ah! hasrul penah jumpak Lars sbb dia kan byk kali dtg sini patu dia tau Lars selalu kol/email sume tp sbb dia tu mcm tau2 aje aku xbleh hidup tanpa dia so dia buat bodo.. cinabeng tul ... nicht fragen diese Frage wissen u mich besser :P


fatt,

aku xdek ape dgn mamat germen tuh.. time keje dgn equestrian council saham aku mmg tinggi tp sume tu atas alasan liaison aje.. dia selalu dtg sini even sekarang pon tp dh kawin buat2 la cara dh kawin haha.. eh tp aku sukak kalu ko jadik.. aminnnn ya robbalalaminnn

Biqque September 5, 2011 at 10:48 PM  

ely, Ich glaube, ich weiß, im letzten Sommer, was Sie getan...

by the time kisah mamat jerman ni abis, aku rasa kita sume terer cakap jerman dah hahahaha!

Ely Hasrul September 5, 2011 at 11:14 PM  

haha xbleh blah ar kisah mamat germen nih. ikutkn aku nk je hacked email fatt nih, sbb aku assume mamat tu ber-email la dgn dia. cuba skalik biqque? xyah kite susah2 tnya, xpon kitorg tlg balaskan email dia hahahah

fatt September 6, 2011 at 2:01 AM  

ely,
oit! oit! nak hack email aku...siot!!
oh gitu ke alkisahnye...nasib baik ko dah kawin ely, klu tak aku rasa mau ko dah duduk kat german skrg ni..ekekeke...

ely, aku takut sbnrnya nak kawin dgn org lain agama ni. takut aku terpesong. bkn ape, byk je yg terpesong..klu aku laki, dia pompuan, senang je aku ajar..lagpun dia mesti kena taat ckp aku. tahla ely...klu jodoh aku bkn dgn dia, tp dgn sesapa jelah...aku mesti la jemput korang gi kenduri aku. hehehe :)




biqque,
Ich weiß was du letzten Sommer getan

dank google Übersetzer jetzt können wir sprechen Deutsch. lol! :D

Biqque September 6, 2011 at 4:55 PM  

betul2...yg tak kawin lain agama pun dah ramai yg terpesong, apetah lagi yg lain agama ye dak...tapi sume tu terpulang gak...ada yg lagi bagus dari melayu2 ni...kompom anak ko comel fatt!!! aku order satu la camtu! :D kahkahkah!

voll und ganz zustimmen!

fatt September 6, 2011 at 7:34 PM  

biqque,
amin! aku tolong aminkan jelah...hihihi...kalau berjodoh bolehla ko reserve sorang anak aku...no hal..bleh la kita berbesan :)

tp aku rasa klu kwn dgn org takde agama ni lagi senang dr jewish or lagi satu tu sbb nanti jenuhla nak berdebat pasal kitab2...kang dia pusing2 ayat tu ini letih..dahla kita bknlah terer sgt verse itu ini...mau kena korek2 jgk sblm berdebat. apapun, wallahualam..kalaulah jodoh aku dgn org yg bukan seagama...aku mintak sgt dia suka agama kita dulu barulah suka aku...sbb takut jgk klu kawin atas dasar cinta

gadisBunga September 7, 2011 at 12:19 AM  

ko takyah le comolot beriye2 kalau ye pun. gesture2 dah la. aku nak bagi adik2 aku baca jugak nanti. hahahaha!!

Ely Hasrul September 7, 2011 at 3:29 PM  

aku dulu geli nk kapel dgn Lars sbb dia tak sunat hahahah bongok. memang jodoh ditangan tuhan tapi kena USAHA tau!!.. hehe

fatt September 7, 2011 at 4:32 PM  

gb,
apela ko ni..bdk2 mana leh baca cerita org dewasa




ely,
ko rasa org lelaki kapir ni plg takut sunat la kot ek? sbb tu dorg rasa berat nk tukar agama, ke camne?

Post a Comment

Terima kasih!!

Cerita Lama

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP