Is currently away.....

October 26, 2011

[entry auto-publish]

Sewaktu entry ini dibaca aku sudah pun berada di negara berkod +62. Aku ke sini untuk "memadam" segala-gala yang pernah aku tinggalkan setahun yang lalu. Aku berharap semoga perjalanan ini berjalan dengan lancar dan selamat dan Insya Allah aku akan kembali bersiaran semula minggu depan.
.

31 comments:

Janggel October 26, 2011 at 10:07 PM  

Amboihhhhh tetibe je dah ada kat negara ber kod +62! Macam cipsmore la ko ni Fatt ! Heheheh have fun okay and have a save jerni!

dzuchan October 26, 2011 at 10:17 PM  

pantasnye kamu fly away..
padamkan apa yang perlu...
happy holiday..

gadisBunga October 26, 2011 at 10:22 PM  

kau tinggal apa kat sana fatt? botol niat ke?

selamat pergi dan pulang okeh. aku tunggu ko hapdet entri.

BlueEwoke October 26, 2011 at 10:43 PM  

Jgn lupe bawak eraser sekalik..huhuhu...selamat mengembara!!

fatt October 26, 2011 at 10:47 PM  

john,
aku dah sampai..yuhuuu!!




janggel,
makasih...aku dgn chipsmore mmg tak dapek dipisahkan :P




dzuchan,
masuk ikut pintu doremon...thanks dzu!




gb,
tq gb! aku hutang entry manyak lo!! matilah nak hapdet mana satu pun tatau. hahaha

kemang~ October 26, 2011 at 10:51 PM  

weh kod +62 ni celah mane pulak??

kemang~ October 26, 2011 at 10:51 PM  

oh okay...indon..

ko nak padam tapak kasut eh ?

:p

have a safe trip beb !

kemang~ October 26, 2011 at 10:52 PM  

eh btw, ni la surprise trip ko tu eh??

curlass :)

fatt October 26, 2011 at 10:57 PM  

chawana,
arigatou gozaimas!
aku pakai canggih skit...liquid paper...ekekeke




kemang,
eksaited ko smpai 3kali ko post yek..aku kat cc ni..baru sampai..ni tgh tunggu kwn aku tak smpai lagi ni...

takla surprise mana trip ni...saja buh nama gempak skit walhal tak gempak pun..kah kah kah...okla...nti ada masa aku hapdet lagi..mebi balik kot sbb aku nak jauhkan diri dari kompiter...nk indulge betul2 trip ni...doakan aku selamat balik yek! tadi flight petir gempita...takut gila

AKO @ retna October 26, 2011 at 11:12 PM  

enjoy fatt,

setia tunggu kepulangan ko depan komputer... :p

kemang~ October 26, 2011 at 11:16 PM  

haha tu la..aku eksaited nak tau :)

okeh..peh petir? mesti ko nangis kan dlm flite tu?? *devil laugh*

ok beb ! aku doakan ko slmt dunia akhirat..aminnn

MasZuber October 27, 2011 at 12:19 AM  

adoi jeles sungguh dengan ko nie fatt!
nways, take care :-) kemsalam kat cowok ganteng kat sane! :-)

Ely Hasrul October 27, 2011 at 7:27 AM  

wahh dh smpai negara org ye. selamat ye! jgn padam tapi lepaskan.. and jgn lupe nk balik plakkk..

Biqque October 27, 2011 at 9:25 AM  

ya ampun...kok terbang lagi...urusin kerjaan loh disana sehabis bea-ik ya. gue ngak pernah lelah menunggu cerita loh :)

Anonymous,  October 27, 2011 at 10:09 AM  

fatt hg mcm ejen CIA laa plak pkai2kod nii...sikit hri pkai htr kod morse plak...ha222
bleh lawan trans java x trip niii...
ok2 apa2pun selamat p dan slamat balik.....

penjejak awan

Anash October 27, 2011 at 2:01 PM  

hamboi...
akak baru abis senak perut basuh baju kotor balik melben...tup-tup fatt dah gi negara lain? mabeles giler...dan akak terlopong seketika...
memang mcm chipmore...
heheh
btw, yg bolen berjemaah tuh, bukan sauna..tapi shower kat youth hostel...(pesal plak citer kat sini?? ada kaitan ker??)
pepepun..happy jenjalan ....

Liz Rohaizat October 27, 2011 at 2:24 PM  

kejap kat korea, kejap kat indon. sedap betul kalau kerja sendiri ni. (aku ingat ko penah ckp ko keje sendiri tapi aku tak tau pulak ko keje ape). tak payah pening kepala nak ambil cuti.

Faaein Talip Roy October 27, 2011 at 3:27 PM  

selamat mengembara.. dan selamat kembali.. baru nak menelaah ke sini.. tuannya dah pergi bercuti lagi.. semoga selamatlah segala-galanya.. ^^,

shah_rule October 27, 2011 at 4:04 PM  

have fun, travel safe ok~ wah wah wah bape lame fatt kt london??

june October 27, 2011 at 5:28 PM  

apsal nak jauhkan diri dari internet. u xupdate rasa boring plk petang² gini.. heh heh. xdelah. enjoy ur trip. cam misteri je trip kali ni.

gadisBunga October 27, 2011 at 6:25 PM  

asal ko selamat sampai dah kire ok dah fatt. hutang entri tu anytime boleh bayar. taun depan aku gi bali. uhuhuh~

❀aRaBeLLa❀ October 27, 2011 at 6:35 PM  

jeles asik berjalan jah ko nih..indon kat ner weh?

iina October 28, 2011 at 5:26 PM  

Padam kisah luka.. tulis pulak kisah gembira.. kalau tak leh erase.. ko reformat atau install balik jelah ahaks..

Selamat bergembira.. kim salam kat pakwe2 yg hensem ok.. ;)
kalau ada pakwe hensem tgh tidur seperti biasa.. jgn lupa ambik gbr tau

kemang~ October 29, 2011 at 9:02 AM  

beb, cepat update...

gua rindu lu ni +_+

Janggel October 31, 2011 at 10:09 PM  

Ni mesti ko dah kembali ke pangkal jalan ni kan Fatt??? Sebab mencurah2 emel approval coment masuk kat mailbox aku ni!

X sabau tgu cite org balik berchenta! :)

fatt November 2, 2011 at 7:57 AM  

retna,
ko jgn bertukun dpn kompiter...bahaya!




kemang,
takde maknanya...aku tido kroh kroh lagi ada...conquer 1 row tu...yabba!




masZuber,
mas..kat cni sume cowok2 stok muka lombok...sedeh T___T




ely,
aku rasa tacing dgn ayat ko kali ni...jrg2 aku nak tacing tau...sob sob...




biqque,
tu dia...sekali omong bahasa indon...ko mmg hebat. aku ckp campur aduk je ni...mmg tak lulus..nampak nau bkn local..




penjejak awan,
saja aku nak test korang tau ke tak negara kod +62 tu katne..hehe. ala beb, kali ni aku trip santai la..bersupir bagai...mmg takde yg thrill lgsung




kak anash,
cerita off topik akak tu menarik...hostel mana tu? kena avoid ni..kang malu ai! hehehe




liz,
tak lama lagi aku kena get back on track sbb nak kumpul fund utk euro trip..habislah segala hanimun year aku T___T



faaien,
TQ faaien..sy reply komen ni lambat..so far ok, selamat pulang & selamat segala2nya ;)




shahrul,
tettt! blum smpai seru lagi ke sana...aku gi bali




june,
once a while nak jauhkan dr kompiter..klu tak mmg asik glued kat dpn skrin..hehe




gb,
tp aku ni punya la slow menghapdet...melalut je byk..hehehe...gb, klu ko pegi bali make sure gi lovina oke!




arabella,
takpe, nti ko pulun le kat phuket...aku gi bali jek...tarapapa punya..boring




iina,
tacing lah ayat ni...rasa nak nangis...haritu tersobbing lah jgk..huhu...tp sbb pi dgn kengkawan so tak terasa sgt sbb dorg slalu buat kecoh, so rasa terisi skit..

iina, cni takde pakwe hensem..sume muka lombok...*nanges*




kemang,
lain mcm la lu ni...takut gua dibuatnya..




janggel,
ko subsribe ke? aduhai...terharu aku. ok btw tips save post yg ko ajar tu mujarab lah...tengkiu a lot! aku suke ;)

chop! bila masa aku berchenta?? @__@

Janggel November 2, 2011 at 8:16 AM  

Oh menjadi kan yg email post tu? Aku baru teringat nak tanya ko. Naseb bek dah jadi. Aku pun suka style tu. Terus simpan dalam folder je kan. Senang.

Biqque November 2, 2011 at 11:49 AM  

kemang stalker! KAHKAHKAHKAHKAH!

Ely Hasrul November 2, 2011 at 1:35 PM  

u tacing sbb i touch u tau! i touch u dalam2 hahaha

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP