Salam dari Korea

October 09, 2011

Assalamualaikum!

Fuh! Baru harini dapat pegang kompiter.
Sebabnya dalam 3 hari lepas aku tido di subway, pastu 2 hari lepas tu aku tido di masjid.
Panjang ceritanya tapi menarik.
Alhamdulillah, so far perjalanan aku smooth dan sekarang ni aku berada di Gwangju dan dalam 10 minit lagi aku akan naik bas ke Seoul.
Malam ni mungkin tido di masjid lagi...hehehe...apapun, doakan semuanya selamat.


ps : sorry tak update dalam blog ni sebelum berangkat, kalau ada peluang aku update lagi!
a

31 comments:

WOBY October 9, 2011 at 6:30 PM  

fatt..punye la lama..ingat ko ade ape2 ke..aiseyy..risau den..orait slamat pergi n kembali..balik crite nooo..

bdk2 @ John October 9, 2011 at 6:51 PM  

wahhh....tahniah fatt! smpai jugak ko kat sana. aku dh agak dh...mesti ko dh pegi korea ni. senyapp je 2 3 hari nih. anyway, i'm waiting for your story!

have fun!

Travel&Food Lovers October 9, 2011 at 6:59 PM  

Dah agak dh ko away sbb lame xupdate blog..take care fatt!!!

Fird October 9, 2011 at 7:25 PM  

Fatt ko tido kat masjid kat itaewon kah? Have a safe journey!

Fid October 9, 2011 at 7:40 PM  

salam..

what happened sampai kena tido kat subway? Alhamdulillah semua selamat.

shah_rule October 9, 2011 at 8:02 PM  

pe bende yang thrill sangat bunyi nye nie fatt.. haha jaga diri bebaik, semoga ko dalam keadaan selamat selalu, dan enjoy ur trip~

kemang~ October 9, 2011 at 8:06 PM  

ko dah pi korea ??

sob sob sob... ;(

anne October 9, 2011 at 8:34 PM  

patutlah lama tenggelam. tup2 timbul kat korea. fuhh.. rasanya citer trip u kali ni lagi menarik, siap tido kt subway & masjid.
semoga u selamat and also ur trip, tak sabar nak tunggu kisah selanjutnya.

dzuchan October 9, 2011 at 8:38 PM  

da smpai Korea ke...x hapdate ape2 pon..at least twitter status hahaha...neway,,happy travelling key...:-)

AKO @ retna October 9, 2011 at 9:29 PM  

patut arr sunyi sepi 2 3 hari ni ghope dah sampai ke korea nun... perghhh!!

~uG0giRL~ October 9, 2011 at 9:30 PM  

pergh, hebat mu, tido bergelandangan kat subway. xde kena halau ke wei? mcm mana autumn sekarang ni? mesti cantikkan. ko amik gambar banyak2 ye, nnt share tau

Biqque October 9, 2011 at 10:36 PM  

patut la senyap! dah terlepas ke sana rupanya! hahaha! cepat hupdateeeeeeeee!

tasekM October 9, 2011 at 11:38 PM  

ni pi korea dgn hanie eh...?


.

MasZuber October 10, 2011 at 1:27 AM  

wahhhh

sudah sampai??


aku tau ko lagi thrill :))

pls update when possible k..

take care fatt!

Anonymous,  October 10, 2011 at 1:42 AM  

as salam...
looking forward to ur recaps on ur trip in korea: tips, photos and stuff. anyway, wishing u a great and safe journey throughout your stay in korea. take care!

izzah.

Merah Baldu October 10, 2011 at 8:07 AM  

patut la senyap jer..dah kat korea.btw, hv a safe journey dear..take care

Anash October 10, 2011 at 8:17 AM  

fatt
semoga perjalanan mu itu selamat ...
akak kagum dengan ko ...
sebab
belum tentu akak berani leh wat jln camtuh..

F A R Y N October 10, 2011 at 8:49 AM  

have fun & take care beb!

cik gold October 10, 2011 at 8:56 AM  

dok elok2 kat negara orang :)

Hana October 10, 2011 at 9:07 AM  

Anneyong Haseyo Fatt,

Enjoy ur stay at korea

Ms AiReEn MoHd October 10, 2011 at 9:12 AM  

sewmnagat kental berjalan ko ni..sampai tido kat masjid hah..aku nak tanya mak abah ko la fat....dulu ye ko keje same aku..la ni ko keje mane tah ,asik berjalan jer...aku tanye ko takmo bg tau...

Liz Rohaizat October 10, 2011 at 10:19 AM  

wah, dah sampai ke korea? alhamdulillah.

fatt October 10, 2011 at 10:45 AM  

woby,
aku selamat...doakan sumenye ok..thanks




john,
hehe..saja takmo kecoh2..kasik surprise sikit




sal,
saja tak ckp..surprise..hehehe




fird,
yup tepat tekaan ko..thanks!




fid,
wsalam, haha..takde ape..saje2 tido subway..ntilah aku cerita




shah,
this whole trip mmg thrill..nti aku blog psl ni..thanks!




kemang,
yup! aku kat kuria la ni...tapi takleh nak post gmbr sbb aku tak travel dgn laptop..pkai public pc je ni




anne,
hehehe...rindu aku ke? hehehe...ok, nti aku blog psl trip ni..tp tunggu aku balik dulu




dzuchan,
cni phone dia tak sama phone kita..takde line nak main twitter bagai but thank u!




retna,
hehehe...ko rindu aku ke? :P




ugogirl,
ramai je homeless yg tido kat subway..tak kena halau pun...org2 ni cni nice...tp sejuk gila la tido kat subway..




biqque,
balik nti aku update...weh, pakwe2 kat sini jambu sgt la...tak koser mak!




kak tasek,
aah...dgn hanie & koq




masZuber,
thanks beb! best arr korea..aku suka makanan kat cni..sedap2




izzah,
wsalam...thanks! insya Allah balik nti sy akan share journal trip ni dgn semua :)




merah baldu,
hehehe...surprise dok?
thak u, thank u...nti balik ai hapdet




anash,
cni safe kak, crime rate low..orang2 cni nice..takde apa nak takut..just follow ur instinct & pray to Allah...insya Allah semuanya selamat :)




faryn,
kamsa hamnida :)




cik gold,
insya Allah :)




eryn,
ko ni mmg ada ciri2 the next joyah wanna be la..bizi body betul. beb, ko nak jalan ko kumpul la duit..tu je..tak semestinya kerja hebat...ada betoi?

fatt October 10, 2011 at 10:49 AM  

hanna,
kamsa hamnida..makasih hanna...insya Allah, but so far aku enjoy korea, nice country & nice ppl :)




liz,
alhamdulillah..kat cni dah liz..tq

Fid October 10, 2011 at 12:18 PM  

good to know that you're safe.. tapi kalau subway area namdaemun tu ramai jer makcik2 yg tido kat subway. siap time winter lagi tu..

btw, i link your blog to mine. Jadi ker nak kejer kat ladang tu? Have a safe trip.

Biqque October 10, 2011 at 1:27 PM  

HA LA SANA RAMAI PRETTY BOYSSSSSSSSS! MMG STOCK ANAK IKAN NOKKKKKKK! TAK KOSER KAN! (dah la pompuan slim2!)

mmg tak leh lawan der abang germs ko tu :D

ha tido luar bertiga ke? ada yg tompang sekaki tido sebelah ko tak? nak2 omputih, i loikeeeee!

Ms AiReEn MoHd October 10, 2011 at 1:50 PM  

duit semua da bais hala tuju kat ayra semuanye...huhuhuhu

Janggel October 10, 2011 at 8:59 PM  

Fatt gigh kan ko. Semoga semuanya selamat! aku nak poskad! hehehe:0

gadisbunga October 11, 2011 at 8:46 AM  

hahaha aku tak bangkang perbuatan ko tido kat subway n masjid tu. asalkan ko pasti selamat, aku tak bangkang. aku doakan je ok. have fun!

fatt October 15, 2011 at 6:52 PM  

fid,
thanks fid, my blglist kena virus..duno nak fix camne..once ok i will link yours.

dorg yg tido kat subway tu siap bungkus badan dlm plastik & hadang dgn payung sbb nak elak angin...huhu...mmg fully armed. insya allah kalau ada rezeki mgkin pegi lagi thn 2014 utk woofing..but nothing has been confirmed yet..tp planning tu ada




biqque,
kali ni takde watak lelaki misteri dlm trip aku sbb aku jalan dlm group, kalau solo mgkin chances nak tersangkut tu tinggi...hahaha...uih, abg germs aku mmg takleh celen la depa2 ni..korean boys jambu sgtla..tak suka..not my taste..aku rasa elergic dgn lelaki yg suka suluh muka kat cermin. aku yg pompuan ni pun sehari sekali je kot suluh muka kat cermin...




eryn,
tulah sbbnya aku tak kawin2 lagi wei..hilang nikmat nak enjoy life to the max...takpelah, dah jodoh ko smpai dulu beb...teruskan, jgn pandang belakang!




janggel,
ko tak kasik address guane aku nak kirim? meh kasik aku alamat...next time aku p negara lain bleh aku post




gb,
hahahaha....klu tak selamat mesti aku kena ceramah dgn ko ni...hihihi

Janggel October 15, 2011 at 7:05 PM  

Fatt, hahhaa ye tak ye jugak eh. Nanti aku ✉ ko alamat aku heheheh.

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP