15jam yang kritikal!

November 12, 2011

YAYYYY!!! Nampaknya hampir kesemua blogger dah submit entry masing-masing. Aku dah baca kesemua jawapan cuma belum sempat nak review lagi 7 entries/blogs. Insya Allah bila dah selesai kesemuanya baru boleh sambung, jadi harap bersabar. 

Sekarang aku tengah bergelut dengan masa yang semakin suntuk. To be honest aku rasa nak mengamuk bila baca soalan-soalan tu sebab aku sendiri pun pening nak jawab. ARGHHH!!!

Ok takpe, masih ada lagi 15jam.

May force be with you! *zrenggg~ zrenggg~*

ACI KANNNN???
.

35 comments:

anne November 12, 2011 at 5:48 PM  

pelan2 kayuh, fatt. banyak lagi masa tu, hehe.. tak sabor nak baca ur story nih, :)

dzuchan November 12, 2011 at 6:49 PM  

hahaha...dilema pembuat soalan...
eeh kalo aku tambah2 lagi sblm deadline bole x?

fatt November 12, 2011 at 7:04 PM  

anne,
hahaha...right after i post entry ni i tido jap...stress katanya :P
esok kul 8am! tunggu!




dzuchan,
certainl boleh :)

Janggel November 12, 2011 at 7:11 PM  

ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ tak sabarnya tunggu entry fatt sebb kompom dapat tengok mukanya....epic ni...mesti kesemua blogger tengah tunggu entry tu... Ok fatt releks2.... Ada bebrapa jam lagi.

langkah kaki.. November 12, 2011 at 8:57 PM  

wahhh...cant waitt...kui kui..begitulah terseksa nya kami menjawab soklan ne ha... =P..

iina November 12, 2011 at 9:10 PM  

Tuhlah.. lainkali kali sebelum tag org buat dulu entri.. lebih selamat camtu..

Ahhh cepat siapkan.. aku yg lebih bz dr ko pun dah leh siap entri hahaha.. bkn 15jam lg kalau ikut aku ye rules.. tapi 5jam jek lagik tggl ahaks

masMZ November 12, 2011 at 9:16 PM  

fatt,
baik ko kuarkan entri epik ko sebelum tengah malam ni... Pepagi buta sok aku dah cau cin cau beb... tepaksa aku 'gaduh' dengan ko pat ari pat malam atau mungkin diskaun tambahan sehari lagi, haissssssssssss tulun aaaaaaaaaaaa hahahahhahaahahaha.... Aku tak sabo nak tengok! btw aku dah completekan aku nyer entri... bantal aku memang comel ok!

* ko jangan ngeliat2 pengsan2 lagi! har3x

fatt November 12, 2011 at 9:25 PM  

janggel,
esok pagi aku anto...sharp 8am..HAHAHA




jie,
takpe, nti auntie biqque punya soalan mesti lagi gelabah...dia kan gila2 skit




iina,
aku dah jwb tp pastu sume submit mmg aku tak menang tgn nk tgk....hehehe




masMZ,
takleh weh..aku ada kerja skrg ni...aku taip pas kul 12am kang...mmg esok aku post...sori mas! ko nak cau cin cau ke mana?

ok nti aku jenguk na aku bz nak mapuh ni...

masMZ November 12, 2011 at 9:31 PM  

alaaaa ngingau2 aku di bumi perantauan itew nanti Fatt... muahahaha hadeiiiiiii... kira2 aku larrr yang paling ketinggalan ketapi nanti nih... sob sob

lokasi rahsiyerrrrrrrr, ecececece... konon aaaaa

masMZ November 12, 2011 at 9:32 PM  

PASRAH~ huuuu sempat lagik~

fatt November 12, 2011 at 9:51 PM  

masMZ,
aku tau..ko gi vietnam kan? lalala~
nampaknye gitew le..aku baru nak mula menaip ni ha...lalala~

Janggel November 12, 2011 at 10:02 PM  

oit pukul lapan mana boleh dah...tak aci...tak aci... ni nak kire pukul 8 jam sape ni?

fatt November 12, 2011 at 10:12 PM  

janggel,
kul 8am GMT+8 la..waktu Kolumpo...ekekeeke...

bdk2 @ John November 12, 2011 at 10:27 PM  

helo2....malam yg sejukkkkkkkkkkkkkkk....

langkah kaki.. November 12, 2011 at 10:52 PM  

hahaha..kalau sis biq nye soalan lagik dahsat dari nei.memang horror ar..T_T. ni pon sepruh nyawe dah menjawab..=D..

MasZuber November 12, 2011 at 11:53 PM  

hahahaha baru tau ko fatt, selamat menjawab yea!

pepehal aku anticipate nie ramai yang menunggu ko publish entry jawab-soklan-sendiri-tu. hehehe. make sure panjang macam entrt kak iina tau!

janggel, memang epic kalo fatt reveal muka dia. tp aku rase aku dah tgk dah dia masa entry lama2 dolu..cuba ko godek, ada lagi kot..;p

masMZ November 13, 2011 at 1:10 AM  

wahhhh john bersiaran dari KPoP kanteri....

Ainul Arina Madhiah November 13, 2011 at 4:18 AM  

salam ziarah tuan rumah..

baru berkesempatan nak melawat sini balik. selamat kenal~ =D

tag tu mcam sangat menarik, tapi sy tak sempat nak buat sekarang. bru habis cuti, malas sangat. soalan dah la ya rabbana banyak giler. haha. sy simpan sendiri lah buat perkasam tanpa join contest ye. nnti rajin sy update.

btw, habis siap semua nnti jangan lupa letak link2 orang lain eh. nak menyibuk baca sama. ^_^

ok bai. selamat belated raya aidiladha (aci la kan zulhijjah sebulan)..

Ely Hasrul November 13, 2011 at 7:17 AM  

aku xsabo nk tunggu Biqque kuarkan tag hahaha

aku pn xabis review laghik tp aku nk kasik sistem pemarkahan yg senang la.

cerita 6 bintang
gambar yg berkaitan 4 bintang
total 10 bintang aje

ha kite tgk sapa yg kenaaa

Liz Rohaizat November 13, 2011 at 7:26 AM  

fatt, jgn ngelat. mesti letak gambar sendiri tanpa muka darth vader. hahaha.... penat kitorang tunggu nie tau.

Janggel November 13, 2011 at 8:01 AM  

mana ni fatt tak muncul2 lagi entry ni...dah 7.59 dah... aku tengah tunggu ni...

Anonymous,  November 13, 2011 at 8:20 AM  

Fatt.... Huwaaaaaa.... Dah kui 8 lebey da nih!!! Harus aku tak dapat tgk entri epik ko nihhhh.......

Anonymous,  November 13, 2011 at 8:22 AM  

Aik tadi aku anto komen takde payah log in ka???~ Masmz

gadisBunga November 13, 2011 at 9:33 AM  

aku cembese....tungguuuuu aje. :)

Anash November 13, 2011 at 2:05 PM  

fatt,
akak tengok jam 8am pada ari ahad 13nov, akak tersenyummmmm....
hehe..tetiba teringatkan fatt,,,apa la citer budak nih, dah sarapan ke lom, dah mandi ke belom, dah basuh baju ke belum, dah menikah ke belummm...opsss..

Biqque November 13, 2011 at 3:30 PM  

HAHAHAHAHAHAHAHAHA COMEL SIAL KANGAROO TU! kalo soklan auntie biqque, harus kangaroo tu daripada mengiring, terus terlentang! hahahaha!

ok, if sok kul 8am, mmg aku tengah drive pi training la...malam baru aku baca! CISSSSS!!!

Ely Hasrul November 13, 2011 at 5:52 PM  

gatal ko ek nk tunggu kul 8pm baru submit. papi ajak kuar tau mlm nih! eeii lmbt la aku nk baca kang TAPI aku ade request papi buat questionnaire tuh. cuma xtau la bila dia buat. once dia siap aku publish bleh la tgk ape dia tulis. sbb kecik2 dulu dia roadtrip kt US. provided dia pon tau menulis cam korg, kalu cam aku.. lupekan aje lah ahhahahaa

Biqque November 13, 2011 at 9:45 PM  

maszuber, shhhhhh jgn hint kat orang entry2 lama fatt tuuuuuu...bior diorang gersang tunggu gambar fatt! hahahahaha!

Janggel November 13, 2011 at 10:28 PM  

Biqque:-

Heheh sebenarnya aku rasa aku dah penah tengok dah gambo tu dalam entry dulu² hehhehe.

kemang~ November 13, 2011 at 11:03 PM  

aku pon dah penah..gambo kat pantai...hihii...

fatt November 14, 2011 at 3:21 AM  

john,
amboi...bersiaran dr kpop kantri...jgn lupe daun maple utk aku ye!




jie,
dia dah bg clue yg soalan dia lagi dahsyat...so marilah kita sama2 menunggu....*kesat peluh*




masMZ,
aku tak mampu nak tulis sedetail dia..tak mampu. ini pun aku buat ala kadar sebab kepala aku dah pening. nti kalau ada masa aku akan baiki entry ni




ainul,
terima kasih sbb sudi berkunjung ke sini dan salam aidil adha :)

insya Allah nti sy akan compile kesemua link utk memudahkan semua. kalau ada masa awk cubalah jwb, sy sendiri pun pening sbb soalan byk sgt. memang kena amik masa yg panjang utk jwb tapi once awk dah siap bagitaula sy..boleh kita berkongsi cerita :)




ely,
ko nak review ye? silakan. aku masih lagi pening sekarang. entry aku pun ala2 melepas batuk di tepian tangga...hahaha. takpe, satgi aku ubah.

smlm lily ckp dia nak sponsor lagi 1 gift..aku rasa ok jgk bila ramai2 share..nti kita bleh buat separate kategori ikut judge punya favourite..amacam? judge tu bkn aku sorg jela...sume bleh kasik opinion, terbuka. tp takleh berat sebelah ok...kita nilai berdasarkan info dan kualiti entry trsebut




liz,
aku tak ngelat. janji mesti ditepati. korang sporting, aku pun sporting..amacam?




janggel,
sbnrnya aku baca je komen ko smlm smbil terkekeh2 gelak..masa komen ko masuk aku tgh gigih menaip ok..wlpun masih banyak soalan yg belum dijawab. aku habis jwb kul 12pm td tp sbb kepala aku pening (seharian tak tido) so aku tido smpai kul 3pm. ini pun masih pening sbb tak cukup tido...tp aku takleh tido skrg sbb aku nak blogwalking review entry korang.

btw, aku dah remove gambo dedulu...kah kah kah..with immediate effect lepas masZuber punye komen masuk. wakakaka~




masMz,
ape la yg ko pening ni wei? nape tak login pakai acc ko?




gb,
tak best la cerita aku gb...ada org lain yg lagi best...wuwuwuwu~




kak anas,
masa akak teringt tu sy tgh terkial2 menekan kibod...hahaha :P




biqque,
ko jgn buat gile2 biq...kang aku pengsan..or hantar pas due date :P




ely,
okla tu, nti ko emel aku apa keputusan ko. jgn reveal sini sbb itu rahsia judges. emel aku : backpackerbusuk[at]gmail[dot]com

ok?




biqque,
bengong! aku bkn jelitawan atau rupawan laaaaa! *dush! dush!*




kemang,
ala entry pantai tu ko tgk aku pakai spek mata la...pfftt!! hahaha

Ely Hasrul November 14, 2011 at 8:14 AM  

fatt, ha nnti aku email ko la. blum review ponnnggg.. tapi nk buat hint la ek. memandangkan aku nih takde perasaan. aku akan pilih entry yg mencuit perasaan aku. kalu buat entry cam buku padat info cam kat MPH tu tak semestinye aku akan berkenan. kite tgk entry sapa yg buat aku teringin nk pegi satu2 tempat ituu huhuhuhu..

Biqque November 14, 2011 at 9:35 PM  

fatt, nah aku kasi lirik lakhanat kat ko!

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

tapi aku tukar AKU TAK TOLAK KO, SEBAB KU MAU!

hahahaha!

Biqque November 15, 2011 at 8:40 AM  

Ko penah dengar tak penganjur dapat hadiah? Haaaaaaaaaaa...jgn tak caya, ko akan dapat satu hadiah berupa sekeping kamera DSLR! I'll blog about it later!

fatt November 15, 2011 at 8:51 AM  

biqque,
nok...ko nak kasik mak hadiah kamera dslr? wah...teruja dah ni. klu betul, mak nak buat kenduri doa selamat....ahahaha~

eh chop! ke ko nak kasik sekeping gmbr yg ada dslr? nyampesss!

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP