I'm still here, just being invisible

November 05, 2011

It's 3.30am and I'm still awake.
I'm sorry about today.
I know some of you asked me for the password but I didn't give.
It's quite personal and not for everyone to read so I hope you can understand.
But I've decided to remove it since I find it's not important.

Anyway, I'm sorry for not making any progress since the last entry.
I know you want to know what happen next and so on.
The truth is I'm not in the mood to blog at the moment.
My mind just flying away, only my body still here.

I guess I better sleep now bcoz tomorrow I plan to jog with a friend
I don't want to jog with my eyes half open
So I guess that's it for now.
Goodnight!


ps : if you don't see me here then most probably I'm here. anyway sori tetiba cakap omputih.
.

15 comments:

kemang~ November 5, 2011 at 9:04 AM  

beb..takpe2..wa paham sama lu okay :)

have a nice day !

Anash November 5, 2011 at 9:16 AM  

fatt
ada kalanya the blues mood datang
lumrah
tidak ada bezanya dengan orang lain
sama aje
take your time
gain back your positive aura
akak lagi teruk..sensitif n sentap tak tentu pasal...(faktor usia?)
silence always my best buddy...
bila dah ok, baru normal kembali...
be strong eh fatt...

gadisBunga November 5, 2011 at 9:44 AM  

eceh. dah gaya baca curhat ni. tapi aku layan je.

ko jog katne babe? aku skrg ni tgh feeling nak brisk walk kat taman tasik taiping. aku bukan boleh terlintas bende2 cenggini, takut esok jugak aku pegi kang just semata2 nak brisk walk kat situ. ok, call me crazy.

anyway, that's the wheel of life. sometimes u have to give urself a break on just anything. aku dan kawan-kawan lain memahami.

happy weekend n selamat hari raya haji fatt. :)

Ely Hasrul November 5, 2011 at 11:06 AM  

berhabuk spiking you! hahahhaa..

err aku xtnya password ko marah dak? aku bukan ignorance tp aku xbape sukak kepoh hal peribadi org. tgk time. tp kalu aku nk tahu aku mmg direct tnya empunye badan. hehe. xpe ko spiking pong aku paham. kecuali ko ckp bahasa abg germen. letih gak nnti nk translate blk.


selamat hari raya korban.

bdk2 @ John November 5, 2011 at 1:55 PM  

it's ok fatt. i understand...hihi.
have a good hari raya! jom kita berkorban. ^_^

fatt November 5, 2011 at 3:07 PM  

kemang,
TQ dude...aku ada je kat cni. klu tak usha komen, aku blogwalking..anyway, Selamat Hari Raya!




kak anash,
TQ kak anash...ailebiu lah! :D
sy rasa sy jadi camni masa kat Bali lagi...bila balik ni ingtkan ok tp lagi messy...faktor org sekeliling pun byk contribute...hopefully next week sy happy balik mcm sblm2 ni...hrp begitulah..




gb,
lebih kurang la gb, selama ni korg tgk aku ceria je kat blog ni tp kdg2 bila aku nk tulis benda2 curhat rasa terbantut...mebi aku patut buat 1 blog lain utk curhat je kan? hahaha

aku jog kat tmn tasik tepeng le..hehe..klu kat kl aku gi tmn tasik perdana...tp slalu aku pi dgn kwn, klu sorg boring jgk...klu tetiba ko buat kerja gila roger jela aku eh? :)

happy weekend & selamat hari raya to u & family!




ely,
grammar bersepah...sejak tinggalkan meja belajar camni la rupanya

aku tak marah le..but wonder jgk nape ko tak mintak...sbb aku just bg kat kwn2 blogger yg aku dah kenal, yakni aku penah tgk muka dia even dlm blog so aku tau dia exist. ada jgk reader yg takde profile & blog mintak so aku ignore sbb aku tatau dia tu wujud or watak2 ciptaan stalker aku..sorry korg jgn marah tp logik kan aku pikir camni? wlpun aku tak bermuka tp aku wujud & org lain dah penah tgk aku cth hanie, koq, zilla & few other blogger..so aku mmg wujud, bkn watak rekaan.

biqque mana ek? cam senyap sunyi la dia skrg ni..klu jumpa dia ckp aku kim salam rindu...ekekeke ;)

selamat hari raya jgk...to u & family :)




john,
tq john...masa ko mintak pword tu aku decide nak remove..sori ye. takde cerita apa dlm tu, just mengamuk runcit2 jek.. ko raya kat KB eh thn ni? meriah kan klu kat Kelantan? lebih meriah dr raya biasa...

Selamat Hari Raya to u & family ;)

Daddy Ziyyad November 5, 2011 at 4:43 PM  

Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)


Saya terperanjat juga semalam bila tgk ada entry yang kena masuk password..:P

Anyway...take your time..happy weekend & selamat raya ..

azieazah November 5, 2011 at 5:06 PM  

Take your time, baby.
Sekali sekala kita memang terasa begitu. No biggie.

Selamat menyambut Aidil Adha buat FATT sekeluarga.

t i t i c h i November 6, 2011 at 2:26 AM  

fatt,

nasib baik aku baru siap. tak start moto lagi. kalau idak, berkelanalah aku sorang-sorang kat atas bukit tu. huhuhuuhuh...

pusing bukit DO 20 round, balik pekena nasik lemak. priceless....

anyway, jangan pikir banyak. take care.

Janggel November 6, 2011 at 6:36 PM  

Fatt life must go on. Keep on blogging and we will always support you!

Nice knowing you and take your time to spread your journey and experiences!

fatt November 8, 2011 at 5:35 AM  

dz,
ops..sori dz...pasni sy tak buat lagi..nti tak seronok jadinya

selamat hari raya aidil adha utk dz & keluarga :)




kak azie,
rasa muda bila akak ckp sy baby...bkn justin bibir ye kak? hehe

itulah, kdg2 ada masa up/down..tak syok gak bila tpksa pendam..tp skrg sy dah ok..tq kak & selamat hari raya aidil adha :)




km,
aku kelewatan membalas komen ni...hrp hg tak marah..aku mtk maap tau kansel last min..pale aku pening tak bleh nak berdiri...mebi sbb aku tak cukup tido...

aku dah deactive fb, so pape ko roger aku kat cni or email or text je aku ek! aku hrp mgu dpn plan berjogging tak kelaut. hehe :P




janggel,
ko bg ucapan mcm nak pegi jauh je la! aku masih di sini cuma takde mood nak cerita psl jalan2..aku nak taip benda lain smpaila mood tu dtg...apapun tq buddy coz memahami konflik yg aku ceritakan haritu...thanks a lot! :)

Ely Hasrul November 8, 2011 at 9:06 AM  

fatt, aku penah hilang besfren sbb dia kata aku ignorance. aku xmo kawan dgn dia lagik (takde unsur memujuk) sbb cemana besfren aku sdr bleh ckp aku ignorance?? mmg betol aku nih ignorance tp bukan kt kengkawan sendiri. aku rasa aku ignorance sbb aku punye sifat dengki/jeles sgt sgt sgt sgt sgt rendah. aku punye sifat ingin tahu mmg terbalik. bagi aku space tuh important. bila tiba masanye kompom org akan cite kt aku tanpa paksaan cuma mungkin aku xpandai tunjuk/org xnmpak yg aku concern. yg nmpaknye aku ignorance. hahaha. to be frank, aku xtahu kehidupan ko cemana jadik aku seram sendirik nk tnya password sbb kalu ko dlm 'kesusahan' cemana pulak aku nk bagi ayat tacing utk tenangkan ko? tapiii kalu ko senang hati reveal entry berpassword ko jgn ingat aku takkan baca hahahaha xsmpai nanosecond sure aku dh abis baca hahahhahaha

and bebila la kalu ko nk kan pendapat/cerita (bukan nasihat okeh aku xsuka nk nasihat2 nih..) yg ko rasa aku ade pengalaman kt situ buleh aje rujuk aku bebila masa. ko tekan buzzer aje, sure aku layan ko abis2 time tuh.. hihi


biqque balik kampung kot. aku pong dh lama tak kontek dgn dia. last thru sms last thursday. dia kan bz kt opis. blk umah kalu penat xsempat nk online. lagikpon dia tgh sebok nk kecikkan pinggang dia dgn kiki. nnti kite hasilnye, adekah dia atau kiki yg berjaya..hihi

t i t i c h i November 8, 2011 at 10:23 AM  

fatt,

kalo taknak jog pun takpe. marilah ajar aku swimming. perut aku makin membusung, peha pulak makin membalak. harap-harap dapat kurus sikit next year. hahahaharapannnn...

Biqque November 8, 2011 at 10:31 AM  

*melihat keretapi itu berlalu pergi*

i know u miss me and i'm glad that u admit it...coz i do, feel the same...

*kembali hibernasi di dalam keranda rapuh*

fatt November 10, 2011 at 11:38 PM  

ely,
aku baru nk reply komen2 kat blog aku...so slow la aku ni sorry.

pd aku it's gud kdg2 bila kita jadi ignorance sbb kdg2 org tu masih lagi serabut & bila dia dah tenang mmg dgn otomatik dia akn bukak cerita. itu pd pglmn aku la. lagi 1, kalau dia rasa cam percaya kat kita dia akan cerita. betul tak? aku rasa sikap ko ni mcm lelaki...nmpk cam tak kisah jek..tp klu cerita dorg dgr. aku lagi suka share dgn org yg tak suka tanya sbb aku rasa org2 gini bleh dipercayai dr org yg bz bodi..logik tak teori aku? kdg2 kita cerita masalah kat org bkn sbb nak dia tlg pikir, just nak lepaskan sikit beban tp bkn bmksd nak suh dia carry separuh beban tu..no...itu pd aku la..org lain aku tatau dia punya gaya kongsi masalah tu camne..mgkin dia nak distribute beban dia kat org, boleh jadi

aku skrg ni dah jadi org yg mcm tak kisah..aku kejap je marah pastu aku cpt let go. aku rasa kalau nak hidup ni happy, ceria, kita kena belajar utk redha & memaafkan. sometimes aku pikir berdendam tu bagus..tp aku silap. rupanya lagi mudah bila dah maafkan org...kita bleh move on dgn life & nikmati hidup ni

itu pd pendapat aku :)




titichi,
boleh. nti aku nak bwk balik kick board aku..klu ada yg tu senang skit nak berenang. aku pun dah lama tak berenang. kena refresh balik ni. kalau nak ajar ko basic tu no problem




biqque,
sengal la ko...hahaha

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP