kemBALI!

November 01, 2011

Kembali bersiaran selepas menyepi selama hampir seminggu. 

Terima kasih di atas komen-komen yang ditinggalkan dan minta maaf sebab tak sempat lagi nak balas buat masa ni.

Sebenarnya aku lesap ke Bali baru-baru ni. Aku putuskan untuk ke sini seminggu sebelum ke Korea. Consider this as last minute plan so sebab tu aku kata ni "surprise trip", walhal tak surprise mana pun...pfftt!

Trip kali ni biasa sebab ahli jemaah request trip yang santai cuma aku rasa kurang teruja sebab dah terbiasa travel secara backpacking. Tapi sekali-sekala best jugak bila dapat duduk bersandar macam bos besar cuma aku tak berapa nak "in" dengan konsep travel cara begini sebab aku lebih suka buat semuanya sendiri.

Buat masa ni aku takkan menaip pasal Bali sebab hutang journal yang lama pun belum setel, so kalau nak cari info pasal Bali boleh korek entry yang lama.

Ciao!
.

50 comments:

bdk2 @ John November 1, 2011 at 1:31 PM  

ermm...sedapnyaa tgk gmbr kiss kiss nih! yummeh! hahaha...

ko smbung dulu cite ko yg terbengkalai tu. yg bali punye, kita serbu yg zilla punye dlu. kehkehkeh..

Ely Hasrul November 1, 2011 at 1:34 PM  

pasnih aku nk buat scene cmtu la kat Bali plak hehe

Faaein Talip Roy November 1, 2011 at 1:38 PM  

banyaknya duit.. lepas ni sponsor aku pulak pi korea.. hahaha..

*jeles!.. tengok orang2 pi travel ni.. turn aku bila lah kan..

Janggel November 1, 2011 at 1:43 PM  

Naseb bek ko tak menjanjikan entry bali, kalo tak berderet dah list cerita tak berpenghujung ko tepaksa aku tunggu heeheee. Tapi ko kene cite gak nanti! :)

Watie Rose November 1, 2011 at 1:46 PM  

teringinnya nak ke Bali jugak :D

fatt November 1, 2011 at 1:47 PM  

john,
sedapnya? mendalam betul maksud ayat ko ni..hehehe. skrg aku mmg suka snap gmbr org buat aksi terlampau...saja buat koleksi..hehehe..korang serbu jela blog zilla, dia rajin skit..aku ni malas..huhu

ko fly ke korea bila? minggu ni kan?




ely,
buat, jgn tak buat. kalau halal apa salahnya :)




faaien,
tak dapek den nak sponsor sbb den pon dah pokai ni ha...nasib baik dah hujung thn...sangap jgk nak menghabiskan sumenye...rajin2 la usha tiket murah..mesti bleh sampai




janggel,
fuh, nasib baik kan. klu tak matilah aku kena perambat dgn rotan. hehehe. nti aku citer la tp tatau bila. hehe




watie,
bali ok cuma pegi sekali je dah cukup..takyah ripit2

bdk2 @ John November 1, 2011 at 1:58 PM  

yes! mmg medalam mksudnya. haha. tula, susah nk dpt gmbr camni. candid lagi best! haha. tula..tgh tggu zilla. hihih

aku fly next week. sabo jela...menghitung hari je ni. skung ni tgh busy duk bwt keje. clearing the shits!

gadisBunga November 1, 2011 at 2:13 PM  

sape yang dok kissing sakan tuh fatt? ahaha~

aku nak ke bali raya cina taun depan. harap2 tak ramai org. hu~

Pijah Pelangi November 1, 2011 at 2:14 PM  

Tajuk entri best, KemBali...simbolik baru balik dr Bali...hehe

fatt November 1, 2011 at 2:21 PM  

john,
mmg mendalam mksdnya, sbb tu aku tepek...klu gi bali sorg2 mau aku nangis. huhu

anyway ni gmbr candid..kebetulan nampak. pegi Bali ni kalau solo mmg bleh nangis dibuatnya sbb sume org tau cni tmpt org bercinta...sume ni gara2 pilem eat.pray.love tu la...

aku hrp kerja ko siap on time so ko bleh pi holiday dgn hati yg tenang...aku rasa time ko pegi mesti daun dah kaler merah kan? mencik!!




gb,
kapel omputih...hik hik hik...kat sini mmg ramai kapel dok meterai relationship dorg...jeles ok...lelagi kalau baru pas putus chenta bleh nangis dibuatnya. sbnrnya gb, bali ni all season ramai org...tak kira la bln apa..pd aku bali ni cukupla pegi sekali..takyah ripit2




pijah,
makaseyy...sbnrnya jenuh aku dok pikir tajuk entri yg sesuai, pastu barulah dapat ilham...

AKO @ retna November 1, 2011 at 2:49 PM  

blink blink...

oo gi Bali kena buat cam lam gambar ek?? miahhahaa... :-D


blink blink lagi... sambel melopong :o

Ely Hasrul November 1, 2011 at 3:27 PM  

aritu dpt buat kt PD aje. tgk gambo profile aku cun tak? hehe

http://www.facebook.com/mrspapi

Biqque November 1, 2011 at 3:28 PM  

hamboih johnnnnnnnnn! hahahaha tersembur air milo kat laptop aku ni ha! hahaha!

yup, for me, bali ni skali jer...aku ada member yg pegi tiap2 tahun, tatau nape, tapi dia kata dia suka...takpe la, suka dia la kan...

ooo kali ni trip ko santai la ek? ala2 madame gitu...

lately ni blog sume ada cengkerik. abis sume dah kaler muka itam pun ye aku tgk hahaha! sume rindu kat ko la tu, ko kan pojaan hati...*piapppp*

bdk2 @ John November 1, 2011 at 3:28 PM  

mesti nanges kan. tp tula...aku dh dgr 3 4 org duk ckp. kalo g bali, cukuplah sekali. xnk dtg dah. mybe sbb kalo dtg sorang2, tobat xnk dtg dah ko..sbb rse mcm loser. loser ke? ;) tp syurga dunia beb org ckp..syurga tang mana tu? kekeke.

insyaALLAH...masin mulut ko. tula. aku mmh dh x sabar ni nk fly. rse mcm dh lamaaaaa tak travel *yawn*

Janggel November 1, 2011 at 5:53 PM  

hahahha ko jangan tetibe ada ramai stalker depan rumah ko pulak nanti mintak sambung novel bersiri ko yang bersiri-siri tu! Ngeri dowhhhhh. hahahhaaaaa.

Takpe aku sabar menanti, terutama kisah cinta di Seam Reap tu...

~uG0giRL~ November 1, 2011 at 6:38 PM  

beb, bila ko touchdown? sye smpi mesia dari bali mlm tadi weh. agak2 kita selisih bahu kat tanah lot agaknya

dzuchan November 1, 2011 at 7:40 PM  

fatt da kembali..
da semangat? da padamkan ape2 yg patut dipadam?
tak sabar nak baca sambungan korea trip ko hehehe...
nice pic anyway ;-)

shah_rule November 1, 2011 at 8:08 PM  

owh baru balek dari balek~ ni mesti kes macam aku dulu amek driver bersndar je pergi sini sane~ haha enjo je la fatt..

btw bangkok mmg banjir x surut2 lagik, so xdpt la ak nak buat overland trip ke sana.. tgh pening ni next week nk g mane~ hehe

fatt November 1, 2011 at 8:37 PM  

zaira,
shankyu! shankyu! :)




retna,
agaknyela...sbb cni mostly touristnya omputih...ni sume sbb movie eat pray love la kot..sume pakat nak feeling lebeh kekdahnye




ely,
terkesima...eh tp gmbr ko chantek...terer photographer tu main dgn lighting




biqque,
sengal! dah korang ternak cengkerik kat blog watpe? jom kita mengimarahkan blog memasing...esok aku nak try publish entry yg bermutu...kih kih kih

aku pun pelik nape org pi byk2 kali..kalau umrah ke logikla pi byk kali. kalau niu zilen pun aku tak pelik gi byk kali sbb tmpt2 tu mmg cantik & menarik. bali? euwww....kotor sgt. pastu org2 cni greedy la..takde manners pun ye...totally turn-off

kali ni aku santai sbb dorg sume malas nak merempit. so takpela...sekali sekala..dah selalu sgt wat kerja gila so kali ni nak rilek pulak




john,
cisss...lama dah tak travel? ko la kot yg paling kuat jalan..pastu zilla...aku mmg tak byk sgt trip thn ni...ececece.... :P

sorga dia kat iklan free tenuk bersidai kat pantai...hari2 ko akan tgk tenuk berjemur...mcm2 saiz dan bentuk ada...hahaha...ops mulut lahar aku ni :P

pastu ape ek...sbb byk kelab malam kot...aku rasa padan muka haritu kena bombing, pastu gegar sume tu..mmg layak kena. ops mulut lahar lagi...tp mmg la..takut dah aku nak ke sini...kang mati di kalangan kapirun risau gak..sama2 tanggung dosa sbb tak pegi tarbiah...tamao aku!




janggel,
apa kata kita mengeteh sambil aku bercerita ending kisah SR. live version punya..pastu dah habis cerita korang bleh mintak otograp aku...lol! hehehe....

ko mmg sengal!




ugogirl,
ya rabbi awat ramai benau yg ke bali ni? hahaha...setakat yg sampai ke telinga aku ada 3 group..sume bebudak porem...aku sampai malam kelmarin. stay kl semalam & next day baru balik umah...mmg penat. phew~

ko amik supir dgn sape?




dzuchan,
arigatou~
sume kerja naik taraf & memadam telah dijlnkan dgn jayanya..aku rasa thats it la tamao dah aku ke bali...bali bkn tmpt utk aku...too touristy & takde charms lagi dah...

aku mmg nak sambung citer korea...tunggu~ *tapi sebaris ayat pun belum karang* hahaha




shahrul,
lain mcm ek shah? cam tak brp nak "in" kan utk kita2 yg backpacker tegar ni? ko setuju tak? dgn ini aku isytiharkan ni last aku pakai konsep supir..no more after this

tiket hjg thn ni ko dah usha? klu ada murah ko pegila india ke, ne tau dpt lagi yg 300++ tu...tp klu nak budget aku suggest ko pegi je phuket atau krabi...not bad jgk..bleh buat overland..tp smpai hadyai jelah..then dr sana ko naik bas

Anash November 1, 2011 at 8:41 PM  

fattt,
yeaaa..yea...idola akak telah kembali ke alam maya...

Akak ingin ucapkan terima kasih kerana membantu akak 'menyepot' (support) mental akak kembara solo (dalam kes akak...kembara solo dengan bantuan)...

yea,yea....selamat kembali ke tanahair....
sila le updet blog..rindu...

Janggel November 1, 2011 at 8:52 PM  

hahaha nak ngeteh eh. Cer bayang kan kite ngeteh ramai2 kat kedai mamak pastu gelak dekah2, ada kemang, john, masmz, bique, zila dan tah sape2 lagi...pastu ramai je stalker tengok2 dari blakang kan kan kan mesti best..*fefiling lepak ngan retis gitue...

hakhakhakkk....

shah_rule November 1, 2011 at 9:49 PM  

yup setuju~ rase cm bnyak mase habes dalam van je.. turun kejap dah naek, x berpijak kt bumi nyata~ haha over!

hah tuh la aku pun cm tgh pkir nak wat phuket, krabi, hatyai.. surat thani ade ape ekh? hmmmmm nak beli tiket2 dekat2 ni mmg x mampu la skang~ dah hujung2 sem.. student2! hehe

dzuchan November 1, 2011 at 10:04 PM  

fatt, awat charms da ilang kt bali tu? kalo p honeymoon geli2 sesuai x? haha..kalo p lone ranger membawa hati duka lara cmne lak?

Lily Riani November 1, 2011 at 10:45 PM  

i thought the same kalau g bali, skali cukup ler. but masa i g 2nd time; eh! ada tpt tak cover lak trip ari tuh. them i g 3rd time... ish, kampung2 kraft best PUN i tak cover; thus kena cover and its not in travel book pun... nih dah g 4 kali pun tak sempat cover utara bali tgk dolphine. ish! nasib baik trip 2-4 co byr. ehheheh....

fatt November 1, 2011 at 10:48 PM  

kak anash,
sy nak menaip blog tp sebaris ayat pun blom mula...idea kering le kak...cane ni?

cer citer camne akak bleh terlepas? aritu kata tak dpt leave? poskad sy kak? janggel je ke dpt..tak aci T__T

sy baru baca 1 entry kat blog akak...kwn akak tu mmg local ppl la eh...org2 sana mmg best kan? warm sgt..totally opposite dgn khabar angin yg kata aussie ni descriminate




janggel,
aku hrp mamak tu tak halau kita sbb gelak mcm nak roboh siling...ko jumpa mat kemang tu betoi ke dia byk mulut cam dlm blog? ke ala2 daun semalu? hahahaha....ke ko yg pemalu? hehehe




shahrul,
kann? aku asal je enjin van start, aku lentok tido...mmg kalau dah kena ekon tu mata berat gile...hahaha...gasaklah...sekali sekala

aku penah gi surat thani...tp just turun ctu sbb nak ke Koh Samui. aku tak suggest ko pegi sana sbb kat Koh Samui tade pape...happening lagi Phuket & Krabi...ko naik bas smpai Hadyai pun boleh...cepat skit...pastu naik van ke Krabi..nak ke Phuket agak jauh. sbnrnya tmpt2 island hopping tu in between Krabi & Phuket...so ko stay mana2 pun boleh sbb ttp pegi tmpt yg sama...Krabi lebih cantik dr Phuket. Phuket ni mcm touristy sgt...like pompuan yg terlebih mekap...so to say dia punya perumpaan tu..anyway up to u




dzuchan,
sbb local kat cni mcm takde manners la...klu belah2 kampung masih ada manners...klu kat town sume kuanghajo...sbb tu aku ckp Bali ni tak pegi pun takpe...byk lagi tmpt lain bleh p. klu nak hanimun aku rasa elok ko pegi nz...tenang jek...damai. duka lara pun tak sesuai...better pi tmpt lain yg lebih senyap & tenang

Janggel November 1, 2011 at 11:27 PM  

Hahaaa agaknya terus kene ban kita kat kedai mamak tu nanti. Si mamat kemang tu? Ko akan tekejut kalo ko jupa dia fatt. Tu je yg aku boleh bgtau! Hahhaa amacam? Saspen tak?

shah_rule November 1, 2011 at 11:31 PM  

owh tuh la aku rase pun koh samui cam xde pape sangat~ aku dah pernah pergi krabi mase 2 tahun lepas, nak g phuket dulu la.. pastuh singgah jugak la kat krabi~ xlarat kot rasenye nak endure dalam bas tuh lelame.. ni pun nak gie relax2 jee... tengokla camne~ hehe

masMZ November 1, 2011 at 11:32 PM  

John,

uiii mak aiiiiii.... sedap tengok gambo kiss ni eh??? harharharrr...sedap larrr jugak harharhar *terpaksa gelak sekali lagi hihi

Fatt,

yer yerrr.... abeskan citer2 bersiri ko yang sebelum ni dulu.... kang aku terkonpius peta dunia dalam kepala nih.... hehehe

fatt November 1, 2011 at 11:49 PM  

lily,
memula i blog psl bali dulu i penah letak statement last dlm entry (now dah dilit) yg i taknak jejak bali but again, this time i lemah sbb rindu nak trip dgn my besties...hahaha...

ok, i guess i dah tapau habis bali kali ni bcoz i dah smpai ke lovina, bedegul & whatsoever kat belah2 north tu...so glad..or otherwise i tpksa pegi lagi..hahaha

i tak brp suka bali sbnrnya sbb tmpt ni too touristy...i lagi suka tmpt yg local ppl lebih ramai dari tourist...though i may grab their attention sbb lain dari yg lain tp i like that feeling & lagi senang utk communicate dgn dorg




janggel,
ah, ko politik je ni! nape aku nak kena terkejut? sbb dia pelakon pilem? atau sbb dia hero remaja 2012? atau sbb dia totally opposite dr dlm blog? cer citer...klu tak aku takmo kasik ko poskad dah...hahaha....iskk mana la biqque ni, kalau dia ada bleh sama2 aku team dgn dia pekena korang..siap! siap!




shahrul,
ko dah penah sampai ke? aiseh aku tertinggal ketapi nampaknya...klu gitu apa kata korg buat roadtrip pusing mesia...aku rasa menarik sbb byk tmpt ko bleh singgah...masuk kampung, layan air terjun...takpun klu ada promo ko pegi borneo...tawau ke...kalau ada tiket murah boleh la tuju...promo AA ni ko ada usha?

kemang~ November 1, 2011 at 11:59 PM  

ehem ehem... pekena aku nampak...

janggel, aku tembak kang... ok ok, nanti aku msj ko kat fb, nak tanye ko dari hati ke hati..

~uG0giRL~ November 2, 2011 at 12:02 AM  

ngn pak isme tour, tapi dia bawak org lain. sye suspek ko punya group la tu kot hahaha. so yg supirkan kitorang kawan dia pak ujang. ari last je baru jumpa pak isme. ganteng weh

fatt November 2, 2011 at 12:32 AM  

masMZ,
nanti eh...aku punye tune blogging dah lari ni...tak tau nak reka ayat starting camne...




kemang,
sekali sekala...hihihi

peh ko nak tanya apa kat janggel yg dari hati ke hati ni? kepochi aku ni...hihihi...sori!




ugogirl,
oic.. kitaorg pakai supir lain..bkn pak isme tp aku dah lupa nama supir tu sbb kwn aku yg handle sume...rasanya supir tu pun mcm sub-con kepala supir yg 1 ni...aku dah lupa sbb tak bother nak tanya...ko terpikat dgn pak isme ni ke? hehehe...tua ke orgnya sbb ada "pak" kat nama dia. sehari brp dorg caj korg?

kemang~ November 2, 2011 at 6:29 AM  

@fatt


hahaha tarapapa la wehhh ! :)

eh sape yg kissing2 tu? lawa plak gambo ko snap ni..

Janggel November 2, 2011 at 6:55 AM  

ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ fatt ko mesti suka nye kalao jupe dak kemang *ayat bodek.

Bleh ke nak cite kat sini? Hehehe. Nanti ada org tembak aku plak.

Biqque pon mesti kagum punya. Aku yakin!

Kemang-

Ala ko jangan le main tembak2 kat sini. Kang ada yg tersasar plak нεнεнεнεнε .

Huh ko nak tanya aku apa weh? Cam nebes plak ngan soklan2 ko nanti. Seriau ni.

fatt November 2, 2011 at 7:28 AM  

kemang,
lagi lawa klu aku ada kamera yg bleh capture image share...huhu...apapun tq! ni kapel omputih...biasala depa ni kat mana2 pun boleh. asal dan!




janggel,
dia nak tnya ko soalan bila nak menikah le tu...sbb dr hati ke hati katanya..memandai je aku ni..hehehe

ecece...bodek nmpk...kipas speed 5 ni..sipi2 nak jadi ekon...takpe, aku tunggu biqque...satgi mesti dia muncul..hehe

~uG0giRL~ November 2, 2011 at 7:42 AM  

early 30's. sepatut panggil mas kan? tapi sbb da tebiasa, so panggil pak je hahaha. dia cakap muka dia ada iras2 yusri KRU. hahaha... ada org mesia bgtau dia mcm tu la tu kot. dia caj ikut keta. pregio 600k sehari, inova 550k. xtau la murah ke idak tu. err ok ke weh harga mcm tuh? ingat nx time nak p ngn dia lagi.

hana,  November 2, 2011 at 10:06 AM  

Fatt,

pigi Bali yekk...bagi aku, I'll definitely pegi Bali lagi. Bila masanya tak tau. Aku bertekad nak pegi lagi dengan hubby aku (huhu...lama sangat lagi laa masanya).... Aku rasa tenang kat situ walaupun ramai orang. Tapi takkan amik supir yang sama. Dia bagus, tapi sebab dia suka bawak tempat mahal2 sebab ada member kakak aku ni bawak VIP sekali pegi dengan dia, so dia ingat kitorang ni macam kaya gaklaa...Tak salah aku Diana Rafar & Zamarul pegi Bali every year ;)

Biqque November 2, 2011 at 11:45 AM  

tu dia! biqque dah sampai! *amik napas, amik napas*

aku baru settle up kan email server ni haaaaaaaa! tak pasal2 kena turun padang, walhal dah transfer kat orang! mati agaknyer company ni kalo aku takde...haihhhh! *ingat hotel bleh claim biqque...ingat...*

terkejut tengok kemang? kasi 5 sebab kenapa kitorang perlu terkejut hehehe! *sambil geget epal*

yg pasti, aku rasa kemang nyer mata mesti bersinar2 ala anime manga (bukan majelah mangga ye) bila tengok idola dia, kan? kan? kan?

Ely Hasrul November 2, 2011 at 12:01 PM  

wah janggel xabis2 up si kemang, mentang dh blind date haha.. kalu korg lepak mamak mmg cam retis la, lagik besh kalu upah paparazi amik gambo hahaha xtahan

fatt, apesal ko ckp potograper yg hebat, penat aku tahan napas! gile ketat baju kawin aku tuh hahahaha

Anonymous,  November 2, 2011 at 1:31 PM  

fatt, kat lovina jumpe dolphin tak?

~zellyn hazel~

Janggel November 2, 2011 at 4:15 PM  

Haaaaa tu dia Biqque dah muncol! Ahahaha aku tetibe speechles bila fatt kata Kemang nak tanya soalan bile nak menikah! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

BiQque percayalah ko akan dapat jawapannya kalo jupe kemang!нεнεнεнεнε maklumla dia kan dah menjadikan korang sebagai idola! *matila kene tembak dengan kemang! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮

Ely- ko nak upah sapa jadi paparazi kite? Mesti kecoh kan kedai mamak tu kalau kite berkompol semua! Silap2 ada pak polisi datang buat spotcek.

Alamak fatt dah kelaut dah kisah KemBALI ko ni, dah jadi KEBALAI pulak nanti.

Ely Hasrul November 2, 2011 at 5:12 PM  

Janggel.. kebalai?? hahahahhaa cam haram hahahhahahahah kalu nk lepak secara senyap, memasing dtg bwk satu journal perjalanan, buat copy byk sket or pas slps mbaca, sure sunyik aje perjumpaan sbb sume sebok mbaca jurnal org hahahhahaaa.. aku dh terimagine.. hahahha bongoknye... sapa yg xsempat buat jurnal baru dok print dari blog.. hahahhaha buat jilid hahahahhaha hhahahhahahhaha dh cam book club kt kedai mamak plak hahahhahahhaha

ok bongok. hentikan

Janggel November 2, 2011 at 6:00 PM  

Ely hasrul:

ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ apa ke bongok idea tu bhahahahaha! Tersembur hot choklat aku ni tau baca komen kau!

Aku pon dah siap bayang dah muka masing2 teruja konsentret baca jernel terutama jernel SR fatt, pastu kan kite suh fat buat ulasan jernel, siap dengan presentesyen pro and kon skali.

ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ bongoks. :)

Anash November 2, 2011 at 8:13 PM  

Fatt,
akak dah nekad, pegi sahaja...
yeap..kwn org sana/local.
Amat baik hati..betul tiada pilih kasih walaupun muka akak tiada unsur pan-asia
ely,
dah terbayang sume tekun membaca jurnal..sesekali ada angkat tangan nak bertanyakan sesuatu...
hehe
amat lawak...

kemang~ November 2, 2011 at 10:12 PM  

weh pekehal name gua pemes ni? kihkih ...


janggel, gua shoot nate lu nanti.. ahahhaa


biqque & fatt, jgn caye kat janggel.. die saje je nak kutuk2 gua...anyway , janggel HOT bebeh, hihihihiihihihi :D

Janggel November 2, 2011 at 10:40 PM  

Hahah hampeh kemang pekena aku balik! Aku hot?? Memang skg ni panas la, walaupon hujan siang malam hehehe *sambil duduk berteleku ngibas2 kain pelekat.

iina November 2, 2011 at 10:42 PM  

Sesekali layan trip santai ok apa ;)

Ely Hasrul November 3, 2011 at 10:27 AM  

hahahah tak sangka ade org paham cite bongok aku yg pada aku lawak sgt hahahhahaa..

anash, siap angkat tangan bertanyakan sesuatu? hahahahhaha terbaek.. kalu ade typo tu sure cam mintak confirmation typo atau nama tmpt atau sebaliknye hahahahhaha

time tu aku sanggup rakam vid patu gelak guling sensorg hahahhahahahhahaa



okek kemBali kepada cerita asal, besh sungguh trip santai smpai ke Bali sbb zaman bujang aku dulu trip santai lepaskan segala yg tersekat hanyalah kat pantai Sekinchan.. sigh....

Solihin Zubir November 3, 2011 at 2:31 PM  

assalamualaikum fatt.. smoga sihat2 aja ya.. hehe...

berjalan sakan, mesti lah sehat sntiasa nowh.. :D

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP