Poll & Poll

January 17, 2012

[tajuk tak related tapi relate la sikit-sikit]

Maaf sebab hampir 5 hari aku tak update blog sejak dari post yang terakhir. Sekarang aku dah mula sibuk dan mungkin selepas ni masa untuk mengupdate blog akan berkurangan tapi aku akan cuba untuk mencuri-curi masa. 

Poll pasal pengaruh tempat duduk terhadap penumpang kapal terbang sudah pun tamat dan terima kasih kepada semua yang sudi meluangkan masa menjawab soalan-soalan yang diberikan. Buat masa ni aku sedang sibuk menganalisa dan Insya Allah 1-2 hari lagi keputusan penuh akan dikeluarkan. Aku rasa semua orang pun berdebar nak tau undi tertinggi bagi setiap soalan, kan?

Sebelum mengakhiri entry ni aku nak ucapkan terima kasih kepada seorang pembaca blog bernama Amer. Beliau telah menghantar email kepada aku dan katanya dia telah mencalonkan blog BackpackerBusuk untuk Social Media Awards 2012 bagi kategori Best Travel Blog. Aku speechless, terkejut dan terharu sebab aku langsung tak tahu menahu pasal award ni. Terima kasih sebab recognize blog ni tapi aku rasa tak layak untuk nomination ni sebab banyak lagi blog yang bagus. In fact, blog Amer sendiri pun sangat bagus dan pengalaman dia lebih banyak daripada aku yang masih underdog ni. Hehehe

Anyway, aku appreciate dan berterima kasih kepada beliau sebab mencalonkan blog ni. Pembaca semua, feel free to click here to view all the nominees dan boleh juga undi blog Amer sebab personally aku rasa blog beliau pun tak kurang hebatnya. All the best to everyone!!  v(^_^)v
.

33 comments:

Janggel January 17, 2012 at 3:12 PM  

Oh ingatkan dah kua result..hehehe.

Wow jadi retis la ko lepas nih Fatt! Tahniah di atas pencalonan itew!

Anash January 17, 2012 at 3:17 PM  

Akak no 2???
ke...???
tahniah Fatt...
jab...akak nak baca blog amer...

bdk2 @ John January 17, 2012 at 3:18 PM  

aku no.3!!!! hahaha..hampeh! nmpk sgt janggel takde keje!!! bencikkkk!!!

Janggel January 17, 2012 at 3:43 PM  

hAHAHA John, memang skg aku tengah berpoya2 ...lalalala.

masMZ January 17, 2012 at 3:44 PM  

gilo berlumba diorang nih........

Gud luck and all the best Fatt

missSenget January 17, 2012 at 3:53 PM  

fewwwit..!!


bertambah glamor laaa pasni..

jgn lupa kitorg..! *tetiba*

BlueEwoke January 17, 2012 at 3:54 PM  

Tahniah!! Bangga sebab ada jugak kawan2 aku yang tercalon! Jom reramai undi...

Biqque January 17, 2012 at 4:27 PM  

tahniah in advance la camtu :D

aku tak sempat nak undi poll tu! benci tul la sejak busy ni...haihhhh...kasi pagi makan pagi, kais petang, ada ke???

pineapple January 17, 2012 at 4:36 PM  

Fatt,
i will vote for you!(jerit dari jauh)

dzuchan January 17, 2012 at 4:58 PM  

Fatt da masuk mainstream la...... aku vote ko.. neway congrats..

alifah@along January 17, 2012 at 7:06 PM  

wahhhhhh...aku tepuk bahu ko fatt...tahniah !! ko mmg layak!! superb!!

Ely Hasrul January 17, 2012 at 7:22 PM  

artis?? kena beli spek lagik beso nih fattt! hahaha.. kemana ko mnghilang?


nnti free masuk sini

http://lalalandsale.blogspot.com/2012/01/answer-get-lucky.html

Azizan Zolkipli January 17, 2012 at 7:32 PM  

Tapi nampak baru 7 votes aje. takkan ramai2 follower Fatt, dapat 7 undi je. Meh, meh vote Fatt !!

Kalah menang adat pertandingan, janji beri saingan sengit ...

Lily Riani January 17, 2012 at 8:34 PM  

ME LAST ME LAST!!! congates

atun's January 17, 2012 at 9:52 PM  

Salam,

Fatt, tahniah yekk..sebab d calonkan dlm kategori Best Travel Blog..heheh..smg berjaya..Amer tu mcm familiar..klu x salah budak Oxford kot..mcm penah tgk thru fakrul.fotopages.com..mmg banyak tempat2 dia n kwn dia penah p..n gmbaq2 dkt fotopages cantik2 dkt tempat2 yg depa p tu..heheh..

apapun smg berjaya untuk Fatt dan Amer..

jimmy January 17, 2012 at 9:53 PM  

caya la sama fatt...one in a million...:)

~uG0giRL~ January 17, 2012 at 11:01 PM  

weh sye dah vote. bak doposen! lalalalala. hehhe xde lah...good luck fatt

Leez M. Saaid January 17, 2012 at 11:27 PM  

wow..tahniah fatt.
satu pencapaian yg bagus dan maju setapak.
Semoga menang nanti yea!!!

aziahmk January 17, 2012 at 11:58 PM  

hahahhah....akak pun hampir lupa award ni...tapi akak pun dh calonkan blog ko sebenarnya....cuma psl dh lama...hampir terlupaaaa....

Diana Diane Teo January 18, 2012 at 1:13 AM  

I dah vote kau pun. Wish you good luck. :D

fatt January 18, 2012 at 2:17 AM  

janggel,
haha..belom lagi. aku baru je bukak kompiter ni. bykle ko retis..john retis sorang udahle. aku takmo glamer :P




anash,
tingkatkan usaha kak. pasni kena rebut no.1 dgn janggel




john,
korang ni mmg keje refresh skrin kompiter je ke? hahaha..ke ada notification ckp post baru kuar?




masMZ,
makasih!




miss senget,
feewwiitt! ko lagi glamer kot. hehehe




na,
jom click sume. aku taknak menang klu tak susahle kena dedahkan identiti...hahaha




biqque,
NAPE KO TAK UNDI POLL TU? sedih :(

aku ingtkan ko dah undi...saje je kan biq...majokla camni. pfftt




pineapple,
))terima kasih!!!((
*echo




dzuchan,
aku cuma blogger picisan...tak layak rasanya. apapun makasih




norh,
tengkiu! :)




alifah,
pulokkk! aku pesen malas hapdet ni weh...camna tu? apapun terima kasih. ailebiuol :X




ely,
ada je. aku tak sihat skit ni. sibuk mengais2 jgk mcm biqque...

ko buat contest ke?

fatt January 18, 2012 at 2:24 AM  

azizan,
tak glamer di situ tapi sy glamer di sini...ekekeke....takde hal pun. makasih!




lily,
welcome lily





masZuber,
terima kasih mas!




atun,
wsalam. terima kasih. ye amer mmg terer mengambil gmbar dan cantik2 sume gmbrnya. undi amer lebih dari aku ye sbb pglmn dia lagi best2! :)




jimmy,
err...aku umpama pasir di tapak kaki kuda je jimmy...huhuhu




ugogirl,
heh! makasih beb!




leez,
byk blog yg lagi hebat le leez...aku sekadar memberi saingan...makasih :)




aziah,
akak pun calonkan ke? sy ingtkan pas habis NAPBAS dah takde. apapun terima kasih ye kak! :)




diana,
u deserve more than me...thank u & gd luck to u :)

Nowwa Fitri January 18, 2012 at 7:57 AM  

Good luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Wah..wah..wah..:)

Biqque January 18, 2012 at 9:15 AM  

ha tu la pasal! ni mengais siap cakar2 skali dah ni...haih...aku aritu dah baca skali lalu, then aku idle, terus blk rumah...cis! ko bukak la sekejap khas utk aku *wink2* hahahaha!

crescent January 18, 2012 at 7:58 PM  

wah congratulation fatt...boleh lepas nie duduk sebaris YUNA...bibir dah sama tue...hahaha...larikkkk...

nonie_afnie January 19, 2012 at 8:42 AM  

Salam..tahniah sebab dapat pencalonan untuk blog BackpackerBusuk dalam World Bloggers and Social Media Awards 2012..untuk kategory best travel blog..hopefully voting awk akan terus naik..sy support awk sepenuhnya..even sebelum ni i'm as silent reader..so untuk award ni saya dah vote awak..dari 17 votes ke 18 votes..so lepas ni..akan lebih ramai lagi yang akan vote..sy doakan awk..semoga berjaya..

fatt January 19, 2012 at 8:49 PM  

nowwa,
aku masih seperti dulu...ecece...




biqque,
aku tak reti nak buat sbb benda tu auto-tutup sbb aku dah set siap2 dateline...nti aku buat kuiz lagi. eiii kuiz ko bila nak kuar?




fadli,
terima kasih!




cresent,
itu jelah modal ko ye. aku dgn yuna totally lain derr...aku lagi super-comel dari dia...kakakaka..sila muntah!




nonie_afnie,
wsalam. terima kasih nonie. persaingan amat sengit sbnrnya dan mostly blog dlm bahasa inggeris lebih besar marketnya..its ok, winning or losing takde mslh bg sy cuma tanda ingatan para pembaca tu penting :)

nonie_afnie January 20, 2012 at 9:02 AM  

memang nampak, persaingan sengit jugak..semua competitor hebat..Menang atau kalah just pertandingan je..yang penting ilmu awk yang awk share kat kitorang tu yang paling berharga..Terima Kasih sebab sudi share semuanya..

Ely Hasrul January 20, 2012 at 9:06 AM  

masuk arinih genap 5ari aku duk umah tak kuar2! jgn kan mngais, mngikis pon ade dh nih!..

aku br nk buakak media awards tuh.. ha bukan contest, survey giveaway aje.. tp ade le hadiahnye hehe

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP