Still kickin'

February 01, 2012

Ada orang tanya nape blog ni tutup?
(Uik bila masa pulak aku tutup blog ni?)
Pegi jalan-jalan ke lama tak update blog?
(Technically hari-hari aku berjalan-jalan. 
Asal bangun je memang aku berjalan, pegi kedai, pegi melepak, pegi depan/belakang
sebab aku bukan spesis melompat atau terbang)

Terima kasih sebab bertanya
Jawapannya tak, aku busy skit, tu je

Alhamdulillah aku masih hidup
Masih sihat tubuh badan
Masih duduk di negara berkod +60

Cuma lately aku agak sibuk sampai takde masa nak update blog 
Hari-hari aku singgah tengok blog ni, ada trafik keluar masuk
Terima kasih di atas kunjungan
Pada yang tinggalkan komen, terima kasih banyak-banyak
Nanti ada kelapangan aku akan balas

Walaupun blog ni tak berupdate tapi jemput-jemputlah masuk
Pintu rumah masih dibuka 24/7
Insya Allah dalam 2-3 hari lagi aku akan taip entry yang baru
Adios!

jemput makan! tuan tanah sibuk sikit sekarang. korek-korek le entry lama
.

22 comments:

Anash February 1, 2012 at 1:08 PM  

nape la tunjuk gambo makanan yg yummy itu...
kan
tak pasal kena cari...
huhu..
fatt...nak gi mana tuh meghilangkan diri????

dzuchan February 1, 2012 at 1:30 PM  

Da agak da tuan tanah busy... kot ye pun jgn la buh gambar Caramel macchiato.. ni buat aku nak rempit ke Starbucks berdekatan...

gadisBunga February 1, 2012 at 1:31 PM  

bila nampak je gambo makanan tu terus aku tak kisah pasal ko dah....!

hahaha!

mende tu beb? ce citer sikit. aku nak balik buat kat umah nih!

Iqah Razak February 1, 2012 at 2:07 PM  

heee terliur tgk... so yummmmyyy...

MULAN February 1, 2012 at 2:24 PM  

aiyaa... cannot tahan la kalo cekelats tu meleleh2 cenggitu..!!

Ninie Hanis February 1, 2012 at 6:53 PM  

mana itu Coffine Gurunaru?setabak baru ke?wuuu..mmg marvelicious..tempting sgt2,dan penoh calories jugak.takpe ko kurus kan skrg?mkn byk2..

Janggel February 1, 2012 at 6:54 PM  

Hamboih menggamit sungguh gambo kek tu!

langkah kaki.. February 1, 2012 at 9:05 PM  

err....terus lapar tgk kek tu..nicee...T_T. well..lama dah x jengah sini..kalau jengah pon x drop komen.. x bekesempatan..alhamdulillah. ni dah fre.. :)

syieda February 1, 2012 at 10:34 PM  

korea kah itu?
~lapar~lapar~lapar~lapar~

kairulizwan February 1, 2012 at 11:51 PM  

kedai kopi kt korea ni! nmpak tulisan korea kat mug tu *sambil buat muke konpiden* hehe..

cepat update fatt.. tak sabar nak tunggu entri baru!

masMZ February 2, 2012 at 12:15 AM  

amboihhhhh mewahnya makanan weiiiii

~mrs azmi~ February 2, 2012 at 9:37 AM  

kek yang bisa menggegarkan jiwa... menjejes air liur atas kibod

Ely Hasrul February 2, 2012 at 11:18 AM  

ko sebok sbb mkn natang tu ker? cisss.. ko nih kena update entry ari2 tau hahahha

BlueEwoke February 2, 2012 at 3:34 PM  

YA ALLAH, gambar ko nih memang menduga keimanan aku!!

MasZuber February 2, 2012 at 8:30 PM  

sila kembali dengan cepat ek fatt!!!

Biqque February 2, 2012 at 10:45 PM  

nanti aku blk tepen, kita pekena sate pak ein okeh :D

uMi aishah February 3, 2012 at 2:07 AM  

arghh...whipped cream x menahan!!!
sis,update r siem reap cepat.

kasik can i nk trace jejak u plak katanya..bila hidup dh single balik,baru la semangat travel i dtg sis..haha mmg xleh pakai nyer manusia kan? prfttt!

Azizan Zolkipli February 3, 2012 at 9:17 AM  

takpe, takpe. ada masa kelegaan untuk Wakjan baca balik entry2 yang lama tu. almaklumlah, kita ni lambat sikit jadi follower kamu hehehe ...

hanie February 3, 2012 at 12:07 PM  

nasib baik masa tu starbuck sombong dgn kita kan..kalau tak..mesti tak perasan kewujudan kedai kopi 24jam nih..hahahaha




tamak haloba memasing..order sorang satu..kendia x abes. haha

Mijoe February 3, 2012 at 6:16 PM  

ku juge sibuk fatt!
dah macam zombie dah skrg ni...

jo February 3, 2012 at 6:44 PM  

Seb baik gua x berapa mkn kek manis2.....

Gulp.

Gua tak mkn kek..gua tak makan kek..tak makan...

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP