Journey with S2 Train to Great Wall (Badaling)

March 12, 2012



Aku shoot video ni waktu naik keretapi ke Badaling. Boleh nampak tak Great Wall? 
.

13 comments:

Biqque March 12, 2012 at 3:26 PM  

damn! tak leh tgk kat opis, nanti blk aku layan...

aku ada video kat NZ siap sebut nama ko tau! tak upload2 lagi :D

AndaQue March 12, 2012 at 3:29 PM  

waw... Badaling ya... enjoy

Iza Hyun J @ paE March 12, 2012 at 3:32 PM  

Nampak2!!... Tapi macam curamm jer tang kat bukit tu..

Rozita March 12, 2012 at 3:35 PM  

alahai tak boleh baca kat opis... balik rumah kena baca nih..

june March 12, 2012 at 3:39 PM  

nampak2.. terima kasih sbb share, dpt la enjoy view great wall jugak

Lavender March 12, 2012 at 5:27 PM  

Memang terbaik kan Fatt, hiking naik Badaling.. hahahaha

jimmy March 12, 2012 at 6:17 PM  

ngam fatt...terbaek...:)

NITA March 12, 2012 at 8:45 PM  

rindu plak tgk gambar niii :)

Mie March 12, 2012 at 9:41 PM  

Terbaek fatt...

Orang China ni memang suka memekak kan...

dzuchan March 13, 2012 at 8:04 AM  

nampakk...kagumm..tapi steep gila masa kat bukit..yela zaman dulu x do excavator utk earthwork :-)

gadisBunga March 13, 2012 at 2:18 PM  

omg...

kalau kalau aku kat situ rasanya dah menitik air mata sebab nampak great wall tuh!

fatt March 13, 2012 at 11:49 PM  

biq,
wah!! bideo nz ko sebut nama aku??? terharu mak ^__^

bila lagi nak haplod???




andaque,
enjoy!! tak puas sbnrnya




iza,
uih mmg curam. ko kena pakai skateboard kat cni...hihihi




rozita,
ni takyah baca cik rozita. play je




june,
kagum kann? camne la dorg bina benda ni...iskkk




lavender,
huii nasib baik dapat balik wehh!!! ko bygkan klu tak dapat balik?




jimmy,
chaiyok!!




jie,
mabeles!




nita,
ko shoot bideo tak?




mie,
hahahaha....setuju!! ya allah dorg ni klu ckp mcm nak pecah gegendang telinga, mcm org dok seberang pulau...pelik tul.




dzuchan,
steep weh..ko caye bleh main skateboard kat cni? mountaibike pun boleh...




gb,
aku pegi tgk benda alah ni kali kedua pun masih rasa cam tak percaya. jadi aku rasa ko wajib pegi!!

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP