Away Note

September 15, 2012

suatu ketika dulu - dua kosong sebelas
The Mengulang Trip. 
Hope for better view compared to this.
See ya!
.

15 comments:

Imran@Copenhagen September 15, 2012 at 6:14 PM  

wow, mengulang ke destinasi yang sama? Ligat sungguh. Have fun adn enjoy the trip!

Sarah Asshila September 15, 2012 at 7:46 PM  

NZ? have a safe trip akak..nak poskad..hahaa..hari tu lupa nak DM address..haha..*wat muke tak malu je ni..*

..at i.d.a_na September 15, 2012 at 8:30 PM  

Bromo?
Will go.. nanti share story.

dzuchan September 15, 2012 at 10:01 PM  

selamat mengulang...semoga berjumpa ape yg ko cari :-)

Travel&Food Lovers September 15, 2012 at 10:33 PM  

more fun n better view dua kosong doblas...

xsbr nk tggu ko uplod nnt fatt

azieazah September 15, 2012 at 11:46 PM  

Salam FATT,
Kak Azie plan nak kek Seoul, Korea Next year.
Try survey beberapa entri U yg ke Korea, tapi tak puas plak baca, and mungkin ada beberapa entri yang saya tertinggal.
Ada tip penting yang perlu pelancung tahu, jika hendak ke Korea? Please share...
Komen kat blog Kak Azie ya, takut Kak Azie tak sempat nak ulang tengok di sini.

Thanks FATT!

Naramas Aman September 16, 2012 at 1:07 AM  

Pergi umrah ek? Doakan saya dijemput Allah lagi :)

Janggel / Rain September 16, 2012 at 12:06 PM  

OOO ko g umrah senyap2 ye..eh ke pg HAJI ? doakan aku depan kaabah ye.

Anash September 16, 2012 at 8:17 PM  

tak sempat roger...dah pun ke bromo?
tak pe
akak balik kpg nengok nenek n mak
cukup la...
hehe
happy journey fatt....

masMZ September 18, 2012 at 2:11 PM  

dapat tak kali nih???? bila balik wei?????

en_me September 19, 2012 at 12:35 PM  

jerebu kat sini KLCC pon dah x nampak gakk.. uhhuuu

bon voyage cik busuk tuuu.. ;-)

Fatt September 20, 2012 at 11:34 AM  

imran,
haha...takdelah. dah lama tak berjalan since last trip ;)



sarah,
nz takde view camni dik...ni kat bromo dik..lol



at ida_na,
correct!! 10 marks



dzuchan,
aku cari putera gunung...hehehe..tak jumpa lagi...giteww



sal,
insya Allah



kak azie,
wsalam, erm..mmg tak habis tiap pun, sy rasa akak bleh cek ke blog John sbb dia dah habis taip. utk tips, sila korek archieve label korea...tak byk mana tapi cuba2 la ketik



na,
ada mcm rupa mekah ke?



janggel,
aah, aku gi umrah..tu jabal nur tu..siap ada kawah berapi lagi...



kak anash,
gitew...ilang senyap2 je kali ni...eh tapi akak tau ke sy nak pi..ermm =__=

sori kak =P



mulan,
enjoyed very much!



masmz,
dapat mende? pakwe? ada sorang calon, tapi dah berbini anak sorang...masih kosong lagi 3...bolehla kita share...hahaha



en me,
kl ni byk nau asap encik mie, lama2 sumbat napas kita. hehe

Pink Diary September 22, 2012 at 12:52 AM  

cantik gambor, terpegun teman menengok

Fatt September 22, 2012 at 3:41 PM  

pink diary,
tecit je gmbrnye...nampak ke? hehe

Post a Comment

Terima kasih!!

  © Copyright Since 2010 | Backpacker Busuk

Back to TOP